fbpx

4 frizure, s katerimi z lahkoto vzdržujete popoln videz

Lasje, Lepota, Novice, Prva stran

Nobenega razloga ni, da se zjutraj ne bi prebudile z odlično pričesko!

Ne pravijo zaman, da so urejeni lasje najlepši okras vsake ženske. Odlična frizura je dejansko vredna več od še tako dragega modnega dodatka in je vedno v stilu ne glede na menjavo trendov. Z dobro pričesko se počutimo odlično, kot milijon dolarjev!

Vsaka ženska pozna dneve, ko se že zbudi s popolno frizuro. Pa tudi jutra, ki so prava nočna mora, saj so lasje od prvega do zadnjega neubogljivi in se vedejo enako ‘poslušno’, kot četica dezerterjev. Na srečo imamo za vas stilski predlog: 4 frizure, ki si jih lahko omislite, da bo jutranje urejanje las lažje in da se boste vedno zbudile z lepo pričesko. Katere pa so to?

# Lasje enakomerne dolžine

Today hair and makeup 🙂 @justinemarjan @makeupbyliz

A post shared by Olivia Culpo (@oliviaculpo) on

Ta frizura je kot nalašč za lastnice ravnih las, najsi bodo tanki ali gosti! Zadnjo sezono ženske množično prisegajo na klasičen, ravno odrezan bob. Lase enake dolžine je najlaže vzdrževati, saj ta pričeska čudovito poudari oziroma ‘uokviri’ obraz. Bonus plus: odlično je videti ne glede na to, ali imate goste ali pa tanke lase!

# Stopničasto striženje

Details? #ootd ? @matt_coop

A post shared by R O C K Y (@rocky_barnes) on

Ta frizura je primerna tako za goste kot tanke lase, naj si bodo skodrani ali ravni. Slojevitost, ki jo spreten frizer doseže s škarjami, je popoln način za dodajanje volumna lasem. Stopničasto stiženje bo poudarilo lepoto vašega obraza.

# Stopničasto strižen bob

…. His Piece PC @miguelunlimited

A post shared by NAZANIN (@nazaninmandi) on

Odlična frizura za goste in skodrane lase. Imate kodre? Tudi za vas smo našli popolno pričesko! Bob je videti odlično na skodranih laseh, če so striženi stopničasto, na pramene. Tako bo lastnicam kodrastih las tudi najlaže vzdrževati vselej urejeno frizuro.

# Resice ob straneh

??? excited for Cannes tomorrow

A post shared by Caroline Daur (@carodaur) on

Ta frizura se poda vsem, ki imajo ravne lase, ne glede na to, ali so gosti ali pa tanki. Za razliko od resic na  čelu (frufru) ta frizura ne zahteva rednih obiskov v frizerskem salonu. Prav tako pa ni zahtevna za vzdrževanje doma. Tudi, ko bodo resice prerasle prvotno dolžino, boste s to pričesko še vedno videti urejeno in od vas ne bo zahtevala velikega truda.

 

Foto: Instagram, Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam