fbpx

4 horoskopska znamenja, ki jim ne smete zaupati skrivnosti!

Odnosi

Zakaj? Ker bodo vsem raztrobili skrivnosti, ki ste jim jih zaupali v trenutku šibkosti. In, da, kar vedeli smo, da so med njimi tudi dvojčki! Kaj je tisto, zaradi česar ne smete biti zaupljivi z njimi?

Horoskopskih nasvetov in modrosti ne bi smeli jemati preveč resno, vseeno pa se lahko učimo že iz lastnih izkušenj. No, in izkušnje spodaj podpisane pravijo, da če želiš novico raztrobiti vsemu svetu (ali zgolj sprožiti plaz govoric), za to ni primernejše osebe od horoskopskih dvojčkov.

Ti so ne le klepetulje in pol, ampak dobesedno prežijo na novice in priložnosti za sočno opravljanje, s katerim lahko sočloveku mimogrede zamajejo sloves ali ga celo uničijo. Toda, pravijo, da se vse vrača in plača! Vam pa polagamo na srce, da svojih intimnih skrivnosti nikoli ne delite z naslednjimi 4 znaki, pa čeprav vas še tako boli in jezik še tako srbi.

Tudi tisti, ki imajo ascendent oziroma podznak v enem od naštetih znamenj, vam lahko čisto nehote in nevede postanejo najhujši sovražniki. Za najbolj zanesljive, ki lahko odnesejo skrivnost tudi v grob, pa veljajo device, biki, kozorogi, škorpijoni in raki. Tu je seznam zodiakalnih znakov, ki niso vredni vašega zaupanja:

# Ovni

Horoskopski ovni so dobre osebe, toda žal so tudi nagle jeze. In če jih nekdo razjezi, so povsem sposobni skrivnosti te osebe, ki so ji zamerili, deliti naprej, tudi najtemnejše, samo, da bi se maščevali ter človeka prizadeli. Običajno jim je kasneje sicer zelo žal, vendar je škoda že storjena. Prav njihova nepremišljenost in naglost sta tisti osebnostni lastnosti, ki ju delajo zuapanja nevredne.

# Dvojčki

Dvojčki so dežurni blebetači in en sam s svojim jezikom lahko naredi toliko škode, kot znaša proračun manjše afriške države. Opravljanje je najljubši hobi dvojčkov. NIKOLI ne zaupajte dvojčkom, v preteklosti so posamezniki zaradi njih končali že tudi na grmadi, brez premoženja ali kako drugače storili bridek konec. To so osebe, ki dobesedno izgorevajo od želje, da prenesejo trač drugim, takoj, ko ga slišijo. Dvojček se ne bo nikoli spremenil, zato pred njim na usta dajte zadrgo!

# Strelci

Zelo so podobni dvojčkom in klepetajo, kot bi jih kdo plačal na posamezno izgovorjeno ali zapisano besedo. Skrivnost jim rada plane z jezika, ko so opiti ali kako drugače omamljeni. Bodite zelo pozorni v njihovi družbi in jim ne odpirajte svojega srca!

# Vodnarji

Vodnarji so posebna sorta ljudi. Lahko jim zaupate najbolj mračno skrivnost (ste koga okradli, ubili, veste za nekoga, ki je v incestu?). Vse najbolj mrakobne stvari so pri Vodnarju na varnem. V čem je potem težava, se sprašujete. Pogosto prav vaše najbolj nedolžne skrivnosti Vodnarju takoj uidejo. Ker niso konvencionalni, se posmehujejo vašim nedolžnim kapricam in vas bodo prav na račun teh izdali v družbi. Skratka, če je zaupljivost, ki ste jo delili z Vodnarjem, neškodljiva, bo verjetno prišla na dan. Vaše najglobje skrivnosti, tudi tiste, za katere bi vas kak ‘organ pregona’ preganjal, pa so pri Vodnarju na varnem.

D. S.

Foto: Shutterstock, Total Sorority Move, Notable Life, CrossWalk, Psychology Today


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam