fbpx

4 knjige za prave fashioniste!

Lifestyle, Novice, Prva stran

Modni knjižni molji, pozor!

Knjige so zakladi modrosti…tudi modnih! Modne navdušenke imajo doma polne knjižne police, kjer se najdejo posušeni laki, papirčki in tudi izvrstne knjižne klasike. Da jesen ne bo tako dolgočasna, smo izbrskali nekaj modnih knjig, ki vas bodo navdušile!

1. How to be Parisian: Wherever You Are 

Knjigo so skupaj spisale štiri Francozinje, ki svoje prijateljstvo pletejo že vrsto let. Anne Berest, Audrey Diwan, Caroline de Maigret, in Sophie Mas so francoske ikone, zaposlene v svetu filma, mode in oglaševanja. V tej zabavni satiri razbijajo mite o Parižankah in odkrito spregovorijo o tem, da so snobovske in nepredvidljive, a obenem tudi zabavne. Popeljejo vas v svoje garderobe, na prvi zmenek in v kuhinjo. Knjiga je nepredvidljiva in opremljena z izvrstnim humorjem ter umetniškimi fotografijami. V uredništvu smo jo prebrali in ji podeljujemo oceno 5!

41pD+Qomw9L._SX362_BO1%2c204%2c203%2c200_

2. #GIRLBOSS

Avtorica knjige Sophia Amoruso je svoja najstniška leta preživela v hudi revščini. Pri dvaindvajsetih letih je bila brez denarja, ciljev ali izobrazbe. Kmalu zatem se je Sophia odločila, da bo na eBayu začela prodajati stara oblačila. Danes, deset let pozneje, je ustanoviteljica in direktorica podjetja Nasty Gal, 250-milijonskega podjetja z več kot 400 zaposlenimi. Knjiga #GirlBoss bralcem pokaže, da za uspeh ni pomembno, na kateri fakulteti si se izobraževal in ali si bil kot najstnik priljubljen. Uči, da je treba poslušati svoje občutke in se pogumno podati na pot. Navdihujoča knjiga, ki je na seznamu naših bralnih želja.

51MmirWwsFL._SX329_BO1%2c204%2c203%2c200_

3. Lauren Conrad Style

Zvezdnica, ki je začela v resničnosti oddaji The Hills, je danes modna oblikovalka in fashionista, po kateri se zgleduje veliko žensk. Nikoli je ne najdemo na seznamu najslabše oblečenih, v knjigi Style pa daje nasvete za vedno urejen, klasičen videz. Nam so v knjigi všeč predvsem njeni praktični nasveti!

f2ef7a5fc2b538d18b28a4a8db90516c

4. It by Alexa Chung

Chungova je muza Marca Jacobsa in Karla Lagerfelda, hkrati pa tudi priljubljena televizijska osebnost. It vsebuje njene pesmi, risbe in fotografije ter nas popelje v Alexin intimni umetniški svet, ki se odraža v njenem opevanem slogu. S svojim očarljivim, duhovitim pisanjem knjige ne boste mogli spustiti iz rok!

4153Y-Uyc2L._SX324_BO1%2c204%2c203%2c200_

Foto: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam