fbpx

4 najbolj vroči modeli jaken letošnje pomladi

Moda

Topli dnevi že trkajo na vrata in prav zato je zdaj popolni trenutek, da pospravite zimske jakne in plašče na dno omare in novo priložnost podarite pomladanskim jaknam in suknjičem.

Če želite obnoviti svojo garderobo in osvežiti spomladansko kolekcijo, si omislite enega izmed štirih modelov jaken, ki so potrebne za ultimativen in šik videz.

Jakna iz tvida

Priljubljeni kos legendarne Coco Chanel je veliko več kot samo trendovski kos. Odlično ga lahko kombinirate z vsakim outfitom, saj ga poleg krila lahko kombinirate tudi s kavbojkami.

Oversized usnjena jakna

Vpadljive usnjene jakne bodo oboževale vse dame, ki rade svoje kombinacije začinijo z rokerskim pridihom. Poleg tega, da so letos moderne oversized modeli, so zelo popularne tudi usnjene jakne z izvezenimi detajli.

Kariraste jakne / srajce

Ta hibrid med jakno in srajco je popularen med ljubiteljicami sproščenega šik sloga in če se odločite, da boste investirali pav v ta kos, smo prepričani, da ga ne boste želele sleči.

Oversized suknjič

Poleg modelov iz tvida, so se tudi suknjiči vrnili iz 80-ih let prejšnjega stoletja. Če v mamini omari najdete ta kos s podloženimi rameni, ste privarčevali nekaj sto evrov in hkrati pridobile enega izmed trendovskih kosov letošnje pomladi.

Foto: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam