4 nasveti za ultimativni francoski šik

24. maj 2024
4 nasveti za ultimativni francoski šik

4 nasveti za ultimativni francoski šik

24. maj 2024
Foto: Instagram @roseandmusc

Francozinje imajo že od nekdaj posebno mesto v svetu mode, saj veljajo za ženske z najboljšim slogom.

Francozinje so ženske, ki jih opazimo kjerkoli na svetu, saj cenijo eleganten, a ležeren slog, ki mu je dodana ženstvenost in prefinjen retro videz.

Največkrat so sproščeno oblečene, zato njihov slog navdihuje in navdušuje ženske po celem svetu, ki ga želijo posnemati. V čem je njihova skrivnost?

Foto: Spotlight/Launchmetrics

Nosite oblačila in ne pustite, da oblačila nosijo vas

Kjerkoli se Francozinje pojavijo, izzovejo pozornost, saj dajejo popolne urejenosti, za katero se hkrati niso pretirano trudile. V kombiniranju šik, umirjenega in provokativnega sloga so prave strokovnjakinje, njihova skrivnost pa ni ostala neodkrita. Parižanke so vedno super samozavestne, saj so prepričane, da je oblačilo videti odlično samo zato, ker jih nosijo one. Vi ste oblačilo, sama obleka pa je le detajl, ki vas bo dopolnjeval.

Foto: Spotlight/Launchmetrics

Držite se preprostega

Parižanke nikoli ne nosijo več kot treh živahnih barv, držijo pa se barv, ki so med seboj združljive, potiski in materiali pa se kombinirajo zelo subtilno. Če želite dajati vtis prave Parižanke, stremite k preprostemu videzu in enostavnim kombinacijam, ki bodo izžarevale prefinjenost.

Foto: Instagram @roseandmusc

V omari imejte teh 6 ključnih kosov

Se kdaj vprašate, katerih 6 kosov ima vsaka Parižanka v svoji omari? Suknjič, črne salonarje z visoko peto, črne ozke hlače, oversized pulover iz kašmirja, velik šal in seveda nepogrešljiv kos: malo črno obleko.

Foto: Spotlight/Launchmetrics

Kupujte večne kose

Kdo pravi, da morate nakupovati v Franciji, da bi bili videti kot Parižanke? Pomembno je, kaj kupite in ne kje kupite. Kupujte kose, ki jih lahko kombinirate na več načinov in če se le da, v več letnih časih. Popolni so tudi tisti kosi, ki jih lahko nosite za različne priložnosti (tako dnevne kot večerne), pri čemer jih nadgradite s čevlji in modnimi dodatki. Pomislite na obleke, ki so videti popolno s supergami za nedeljski sprehod po mestu ali salonarji za večerni dogodek …

Avtor
Piše

Branka Grbin

Style. Več novic