fbpx

4 nasveti za ultimativni francoski šik

Izbor urednice, Moda, Novice, Prva stran

Kjerkoli se Francozinje pojavijo, izzovejo pozornost.

Francozinje imajo že od nekdaj posebno mesto v svetu mode, saj veljajo za ženske z najboljšim slogom. Ženske, ki jih opazimo kjerkoli na svetu, saj cenijo elegantni cool slog, ki mu je dodana ženstvenost in prefinjen retro videz.

Največkrat so sproščeno oblečene, zato njihov slog navdihuje in navdušuje ženske po celem svetu, ki ga želijo posnemati. V čem je njihova skrivnost? Chloe Johnston, svetovalka za nakupovanje, nam je s spodnjimi nasveti poskušala približati francosko dekle.

Nosite oblačila in ne pustite, da oblačila nosijo vas

Kjerkoli se Francozinje pojavijo, izzovejo pozornost, saj dajejo vtis: Vem, da sem videti super šik, ampak za videz se nisem pretirano trudila. V kombiniranju šik, umirjenega in provokativnega sloga so prave strokovnjakinje, njihova skrivnost pa ni ostala neodkrita. Parižanke so vedno super samozavestne, saj so prepričane, da je oblačilo videti odlično samo zato, ker jih nosijo one. Vi ste oblačilo, sama obleka pa je le detajl, ki vas bo dopolnjeval.

Držite se preprostega

Parižanke, če že niste opazili, nikoli ne nosijo več kot treh živahnih barv, držijo pa se barv, ki so med seboj združljive, potiski in materiali pa se kombinirajo zelo subtilno. Victoria Beckham je v tem prava Parižanka, saj je njen videz vedno prefinjen in preprost.

V omari imejte teh 6 ključnih kosov

Se kdaj vprašate, katerih 6 kosov ima vsaka Parižanka v svoji omari? Blazer, par salonark z visoko peto, črne ozke hlače, oversized kašmirski pulover, velik šal in seveda LBD, malo črno obleko.

Kupujte »večne« kose

Nimate časa, da bi »skočili« do Pariza? Kdo pravi, da morate nakupovati v Franciji, da bi bili videti kot one? Pomembno je, kaj kupite in ne kje kupite. Kupujte kose, ki jih lahko kombinirate na več načinov. Namesto, da kupite kratke hlače, izberite lep pulover, ki ga boste nedvomno večkrat nosili, namesto krila kupite obleko s potiskom, ki jo lahko nosite za dnevne in večerne priložnosti. Naložba v dobre kavbojke, obleke in majice je zelo pametna naložba.

Foto: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam