fbpx

4 novi obrazi, ki so osvojili lepotno industrijo

Lepota, Prva stran, trend, Zanimivosti

Velike kozmetične znamke, ki se obračajo k še ne tolikokrat videnim obrazom, vse pogosteje najemajo naslednje lepotice.

Ne dvomimo, da so ženske, ki zadnja leta nastopajo v oglasih in videospotih za največje lepotne znamke v industriji, naj si gre pri tem za negovalne izdelke ali za ličila, vedno nadvse zanimive za javnost in jih radi gledamo ter sledimo njihovemu vzoru.

Vseeno pa se največji akterji na trgu zavedajo, da se tudi dobrega in lepega potrošniki lahko preobjemo, če je to nenehno pred našimi očmi. Želijo ostati v koraku s časom in obenem narekovati trende, zato kar naprej iščejo zanimive, drugačne in kajpak lepe obraze, ki bodo prepričali že obstoječe in potencialne nove kupce njihovih izdelkov.

Jessica Chastain, nova muza znamke Ralph Lauren

Pred vami so 4 zanimive ženske, ki so prepričale najbolj zveneča imena lepotne industrije, da jih vse pogosteje najemajo za svoje oglasne kampanje.

# Zoë Kravitz

Odkar je YSL Beauté slavnega vizažista Toma Pecheuxa imenoval za globalnega direktorja lepote pri Yves Saint Laurentu (ta kultni make-up artist skrbi za videze ličenja za znamke Chanel, Balmain in Emilio Pucci), se je modna hiša začela obračati k mlajšim potrošnikom, zato ne preseneča, da so za novo ambasadorko ličil YSL Beauté izbrali pevko in igralko Zoë Kravitz (28).

Že prejšnje leto je bila zvezda njihovega video projekta ‘Beauty The Light’, ko je v zaodrju delila make-up nasvete, medtem ko se je pripravljala za nastop s svojo glasbeno skupino Lolawolf. Zoë ima že izkušnje z velikimi znamkami, kot so Alexander Wang, Calvin Klein in Tiffany&Co, katerih zaščitni obraz je bila.

Letos se je dokazala še v priljubljeni TV nadaljevanki ‘Big Little Lies’, že nekaj časa pa je priljubljena tudi v modnih krogih zaradi svojega pogumnega in eklektičnega modnega sloga. Vsekakor je cool punca, ‘it dekle’ mlade generacije, ki si jo lepotna hiša YSL Beauté želi za predstavitev svojih novosti.

# Jessica Chastain

Filmska igralka Jessica Chastain (40) je dokaz, da si lepotna panoga ne želi samo mladenk, ampak tudi ženske, ki stopajo na pot zrele lepote. Jessica, ki je osvojila že več pomembnih nagrad za svoje vloge, je zaščitni obraz novega parfuma Woman znamke Ralph Lauren.

# Camila Cabello

Pevka Camila Cabello (20), nekdanja članica skupine Fifth Harmony, je novi obraz znamke L’Oreal Paris.

“Všeč mi je način, kako ta znamka komunicira s potrošnicami, ker daje pogum ženskam in njihova oglasna sporočila nam dvigajo samozavest,”

je povedala mlada Camila (vidite jo lahko tudi na uvodni fotografiji) potem, ko so pri L’Oreal Parisu potrdili sodelovanje in jo razkrili kot novo ambasadorko.

# Misty Copeland

Misty Copeland (34) je znana po tem, da premaga vse ovire. Bila je prva temnopolta primabalerina Ameriškega baletnega gledališča, zato je upravičeno tudi novi obraz dišave Modern Muse lepotnega velikana Estée Lauder.

Zanjo je to prva pogodba s kakšno od lepotnih znamk, nad sodelovanjem je navdušena in meni, da je to tudi priložnost, da s kampanjo za novo dišavo pove še en delček svoje zgodbe.

“Na svoji poti do uspeha sem premikala meje in izzivala status quo. Samo upam lahko, da bo moje življenje navdihnilo še druge ženske, da spremenijo svet. Na svoj način. Bodite navdih drugim – in sebi,”

to nam sporoča Misty Copeland.

Misty Copeland kot primabalerina

Velikani beauty industrije pa s svojimi potezami tudi nam potrošnikom sporočajo, da je lepota nadvse raznolika in da ne pozna niti let, niti rasnih omejitev, kaj šele, da bi stavila na enak kalup, ko gre za pogled na to, kaj je lepo. Lepa je namreč vsaka ženska, ki v življenju nekaj doseže in se ne pusti omejevati splošnim prepričanjem ali pričakovanju drugih.

 

Foto: YouTube, Twitter, Instagram, SkyLiv, Health.com, WMagazine


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam