fbpx

4 obleke in en odličen kombinezon: To zna samo Melania Trump!

Moda

Prva dama ZDA Melania Trump je s soprogom Donaldom v soboto odpotovala na uradni obisk Japonske.

Za ljubitelje popolnega sloga lepe slovenke in mode nasploh, je bilo to potovanje prava poslastica, saj je Melania v samo dveh dneh zamenjala kar 5 fenomenalnih outfitov.

Za sam prihod v Deželo vzhajajočega sonca je prva dama izbrala ohlapno obleko A kroja s simpatičnimi poletnimi motivi in pasom, ki je poudaril njeno vitko postavo. Obleka je delo ameriškega oblikovalka Calvin Kleina, ki jo je kombinirala s visokimi udobnimi petkami, ki jih podpisuje Christian Louboutin.

Prvi večer je preživela v družbi soproge japonskega premiera, s katero sta obiskali Muzej digitalnih umetnosti.

Ob tej priložnosti so nastale odlične fotografije, ki so s svetlobno hitrostjo obšle svet. Za obisk muzeja je Melania oblekla odlično krojen temnozelen kombinezon z dolgimi rokavi, h kateremu je obula črne lakaste salonarje.

Po obisku muzeja, sta se dami pridružili soprogoma in skupaj so si ogledali tekmovanju sumo borcev. Za ta dogodek se je Melanii zdel popoln izbor rožnata obleka ter salonarji v enakem odtenku.

Naslednji dan je bil prvi par Združenih držav Amerike tudi uradno sprejet in to s strani japonskega cesarja Naruhita in soproge Masako.

Po uradnem sprejemu sta odšla Naruhito in predsednik na sestanek, cesarica pa je Melanii predstavila del japonske kulture.

Po fotografijah sodeč, sta se dami odlično razumeli, saj sta ves čas veselo klepetali.

Melania je, pričakovano sijala, ko je govora o modi, v beli obleki kratkih rokavov z izvezenimi cvetličnimi detajli, obuta pa je bila v rdeče salonarje z visoko peto.

Zvečer je sledil slavnostni banket, ki veleva strogo eleganco, zato se je prva dama pojavila v nežni dolgi svileni obleki v beli barvi z vezenim dolgim ogrinjalom. Obleko so krasili svetleči detajli v obliki listov, zaradi katerih se je Melania odločila za metalik sive salonarje.

Ne vemo, ali sta se dami dogovorili, ali je bilo naključje, da sta bili modno usklajeni – obe sta nosili dolge toalete identične barve, odlično razpoloženje pa je trajalo skozi ves večer.

Glede na to, da uradni obisk na Japonskem še ni zaključen, lahko pričakujemo še kar nekaj čudovitih modnih kreacij lepe Sevničanke.

foto: AP


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam