fbpx

4 pomembne življenjske lekcije, ki se jih lahko naučimo od Adele

Lifestyle, Novice, Prva stran

Popolnoma normalno je biti ranljiv po razpadu razmerja.

Znani glas, ki premika meje, iskrena besedila in pesmi, ki so se nas resnično dotaknile tudi v uredništvu, je vse, kar potrebujemo, da se nam ogreje srce in prebudijo najbolj iskrena čustva. Poleg tega, da je dokazala, kako sta za šovbiznis dovolj le glas in talent, se lahko od pop ikone naučimo še veliko drugega. Za začetek nam je pokazala, kako je mogoče biti nežen in močan hkrati, v nadaljevanju pa sledijo še štiri lekcije.

Možno je graditi kariero zgolj na talentu

Nobenega dvoma ni o tem, da je Adele zvezdnica. Pesem Hello, s katero se je vrnila na glasbeno sceno, je dokazala, da je za ogromno medijsko pozornost dovolj dobra pesem. Ne glede na ogromen uspeh Adele nima potrebe, da se razkriva in preveč medijsko izpostavlja. Vse, kar vemo o njenem zasebnem življenju, je izključno to, kar nam pove njena služba za stike z javnostjo in če sama želi odkriti kakšno podrobnost. Ali ima zdravo razmerje, družino? Biti znana in ohranjati svoje skrivnosti? Adele je najbolj prepričljiv dokaz.

Radi imejte sebe, svoje telo in svoj um

Adele je ženska, ki izžareva samozavest. Zadovoljna je sama s sabo in nikoli ni želela pritegniti pozornost z ničemer kot samo z glasom. “Nikoli nisem gledala naslovnic revij in mislila, da moram biti kot modeli, da bi bila uspešna.” je izjavila ob pogovoru z Andersonom Cooperom. Ob tej priložnosti je tudi dodala, da ne potrebuje lepega telesa in seksapila, da bi prodala svoj album. In mi se popolnoma strinjamo!

Popolnoma normalno je biti ranljiv po razpadu razmerja

Ko se razmerje klavrno konča, so nas učili, da moramo biti močni in pogumni in ne pokažemo svetu, kako nas je v resnici razpad prizadel. Adele nam je pokazala, da delamo prav nasprotno! Ona je pogumno in brez sramu sporočila svojim nekdanjim moškim in svetu, kako je pravzaprav trpela po razpadu razmerja. Ljudje smo, in imamo pravico, da trpimo in jočemo, dokler ne prebolimo.

Smejte se pogosto in glasno!

To je popolnoma pravilno in upravičeno, da v smešnih situacijah pokažete svetu, kako vam je zabavno. Ni pomembno, ali je to na intervjuju ali na nekem drugem poslovnem razgovoru, Adele se ne boji, da pove svoje mišljenje in to pokaže z glasnim in nalezljivim smehom. Na vprašanje, če bi želela biti Bondovo dekle, je pevka odgovorila: “Hhahahahahahahahha! NE!

Foto: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam