fbpx

4 stvari, ki jih NIKOLI ne bi smele izreči svoji samski prijateljici

Izpostavljeno, Lifestyle, nasvet, Odnosi

V devetih nebesih ste, ker ste same že našle sorodno moško dušo in zdaj na vso silo želite v partnerski odnos spraviti še svojo samsko prijateljico. Pa ji s tem res delate uslugo?

Če ste edino samsko dekle med ‘zasedenimi’ prijateljicami, gotovo vsaj občasno občutite njihove ‘dobronamerne’ pritiske, da bi vas čim prej sparčkale z Gospodom Pravim. Vzhičene so, ker so same že našle partnerja ali moža, zato bi tudi vas rade videle srečno in v paru.

Toda drage poparčkane srečnice, s tem delate prav slabo uslugo svoji samski prijateljici. To so 4 stavki oziroma vprašanja, ki jih od vas zelo nerada sliši ali pa vam jih celo zameri!

1. “Seznanila te bom s svojim kolegom, sorodnikom in boš imela fanta…”

Spravljate jo v nelagoden položaj. Noče vas zavrniti, ker vas ima rada, toda zavija z očmi, saj si hoče sama najti primernega moškega zase. Ne postanite v svojem pretiranem zagonu nekakšna kvazi ‘načrtovalka porok’ ali neformalna ‘vodja agencije za osamljena srca’, če vas samska prijateljica ni za to uslugo izrecno prosila!

2. “Morda se pa ne trudiš dovolj?”

Zavedajte se, da nimajo vse ženske sanj, da bi se poročile in si ustvarile družino. Nekatere od njih so prav rade svobodne in samostojne. Vsaj za zdaj. Ljubša jim je kariera, kot brezumno metanje za tipi. Ljubezen se lahko zgodi, ko jo najmanj pričakujemo. Tovrstnih očitkov in ‘nizkih udarcev’ pa samsko dekle od vas zanesljivo noče, pa če sta še tako dobri prijateljici!

3. ” Pa kako to, da si TI še vedno samska?!”

View this post on Instagram

Sarrando ? • @meuclosetdelook

A post shared by Espaço Para Garotas (@espacoparagarotass) on

Menite, da ste ji pravkar dale kompliment? Razmislite ponovno. Zvenite namreč kot vaša mama ali teta (ali njeni dve). Prijateljstvo vam še ne daje pravice, da tako potuhnjeno pritiskate na samsko dekle. Raje ji preprosto povejte, da je zelo lepa in privlačna. Tisti del o samskem stanu in o iskanju moškega pa – izpustite. Hvaležna vam bo!

4. “Ah, ne skrbi, boš že našla koga!”

Do zdaj je to morda ni skrbelo, ve pa ste šle odpirat Pandorino skrinjico… S to izjavo ste izrazile dvom, da ima vaša samska prijateljica primerne osebnostne kakovosti za ustvarjanje partnerstva. Verjemite, če si bo to želela, bo že našla fanta zase, kar brez skrbi!

 

D. S.

Foto: Index.hr, Instagram, YouTube, Pinterest, LifeHack, Readers’ Digest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam