fbpx

4 triki, ki bodo vaše fotografije ambienta spremenili v vrhunske

Dekor, Izpostavljeno, Lifestyle

Da boste čim bolj poudarile barvo in svetlobni kontrast, raziščite možnosti z aplikacijami, kot je VSCO. V rokavu pa imamo še druge nasvete za vrhunsko fotografijo interierja.

Ste zaljubljene v interier in okraševanje prostorov ter jih rade fotografirate in potem fotografije delite na družbenih omrežjih? Včasih smo tako ponosne na svoj navdih oziroma idejo, da spregledamo, kako v resnici izpade slika ambienta v očeh opazovalcev.

Da boste naredile posnetke kot profesionalke in dosegle optimalno rešitev za slikanje interierja, ter ustvarile rezultat, ki se ga ne bi branile niti lifestyle revije za notranjo opremo, vam svetujemo, da naslednjič uporabite naslednje trike.

1. Izkoristite naravno svetlobo

Osvetlitev je ključ do dobre fotografije. Izkoristite dnevno svetlobo, kolikor je le mogoče in fotografirajte obrnjene stran od okna proti notranjosti.

2. Osredotočite fotografijo na en vogal, ne na cel prostor

Da boste svetu bolj verodostojno prikazali vaše dekorativne sposobnosti, se osredotočite na posamezen vogal sobe, ki pripoveduje najbolj zanimivo ‘zgodbo’. Tako boste naredile umetniški vtis in obenem prejele veliko pohval za dobro opravljeno delo.

3. Ne zanemarite moč cvetja na fotografijah

Mutlu akşamlar ??? Fotoğraf @nihals_sweet_home

A post shared by Dekor Dekorasyon Decor (@dekor.perisi) on

Cvetje in zelene sobne rastline vnašajo v prostor vedrino in enako velja tudi za fotografije. Uskladite barvo cvetja z dekorativnimi okraski in dovolite šopku rož, da odigra glavno vlogo na vaši fotografiji.

4. Poigrajte se z aplikacijami

#interiordesignideas #interior #design #ideas #bathroom #tropical #theme #green

A post shared by Interior Design Ideas (@interiordesignideas) on

Da boste čim bolj poudarile barvo in svetlobni kontrast na fotografiji, raziščite možnosti z aplikacijami, kot je denimo VSCO. Ta aplikacija je brezplačna, ponuja pa vam vse, kar potrebujete za vrhunsko fotografijo, ki bo požela občudovanje.

 

D. S.

Foto: Pinterest, Instagram


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam