fbpx

4 triki, ki pomagajo, ko ste v službi utrujeni

Fit, Izpostavljeno, Lifestyle, Odnosi, Prva stran, Zanimivosti

Mislite, da vas bo pitje enormnih količin energetskih pijač rešilo pred utrujenostjo? Preberite, kaj v resnici daje energijo!

Delovni dnevi so lahko precej naporni, sploh ko se približujejo roki ali druge večje obremenitve v službi. Seveda je vse skupaj še hujše, če ste prejšnji večer preveč veseljačili ali se niste dobro naspali.

Naslednji 4 triki pomagajo, da boste v službi kljub tem težavam ostali zbrani in produktivni ter kos vsem zadolžitvam. Tudi če ne boste pili napitka, ki vam daje kriiiiilaaaaa.

1. Popijte samo eno skodelico kave

Logično bi se najbrž slišalo povsem nasprotno, a ni tako. Več kav pomeni hitrejše bitje srca, več znojenja in s tem večjo razdraženost in manj koncentracije. Izogibajte se pretirano energetskim napitkom oziroma poživilom. Trik z eno samo kavo res deluje.

2. Uporabljajte osvežilno meglico za obraz

Osvežujoče meglice, kot je L’Occitane ali termalne vodice, kot so Avene, La Roche-Posay in Vichy, so idealni za osvežitev na delovnem mestu – še posebej v teh pasje vročih dneh. Pomagale bodo, da vas malo prebudijo in obenem bodo dale lep ten koži. Dvojna zmaga!

3. Poslušajte veselo glasbo

Živahni in poskočni ritmi vam bodo dali več energije. Kaj pravite na funky house ali na latinske ritme, na ibiške lounge sete? Če s sodelavci nimate enakega glasbenega okusa, pa poslušajte glasbo na slušalkah…

4. Na vsako uro spijte kozarec vode

Voda je zelo pomembna, dovolj pitja vode pa tudi zmanjša utrujenost, saj prepreči dehidracijo. Pitje vode vam da več energije, pa tudi koža obraza bo videti manj utrujena.

 

Foto: Learn Vest, Pinterest, Mainstrock, Moon Bow


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam