fbpx

41-letnica je videti kot 20-letnica zaradi teh skrivnosti …

Lepota, Nega telesa, Novice, Obraz, Prva stran, trend, Tuja scena, Zanimivosti

Ta azijska lepotica prisega predvsem na redno vlaženje in zaščito pred UV žarki. Preberite še njena druga priporočila!

Ko pogledate te fotografije, se vam upravičeno lahko zdi, da ima Lure Hsu, oblikovalka notranje opreme s Tajvana, kakšnih dvajset let. In nihče vam ne bi zameril pomote, precej težje je namreč verjeti, da je dopolnila že 41 let!

Toda rojstni list ne laže in prav zaradi svojega videza je Lure Hsu tako priljubljena tema pogovorov ne samo na njenem rodnem Tajvanu, ampak tudi v svetovnih medijih. Seveda lahko upravičeno domnevamo, da genetika igra pomembno vlogo pri njenem videzu, a ker je videti ne samo mladostna, ampak dobesedno mlada, seveda vsi hrepenijo po njenih skrivnosti, kar se tiče nege kože.

Znana instagramerka je rada delila te skrivnosti za revijo Friday. Bi jih radi tudi vi izvedeli? Hsu je v pogovoru povedala: “Vsa skrivnost je v rednem vlaženju kože in da se ne izpostavljate pretirano soncu.” Meni, da je še posebej pomembno mazanje s kremami za zaščito pred UV žarki, na slednje Azijke že sicer prisegajo.

Hsu je dodala že znano dejstvo in sicer, da je posončena koža bolj iszušena in na njej se hitreje pojavijo drobne gubice ter pigmentni madeži. Vse to zares drži, to je že pred leti potrdila dermatološka stroka.

Del zasluge za njen videz je morda tudi način prehranjevanja: pije samo črno kavo, brez mleka in sladkorja, pa veliko vode; uživa pretežno sadje in zelenjavo, ter se izogiba mastne in sladke hrane. Gaziranih pijač prav tako ni na njenem seznamu. Hsu priporoča prehrano z veliko vlakninami in beljakovinami ter kajpak redno telovadbo.

No, na koncu seznam njenih nasvetov niti ni tako impresiven ali nenavaden, kajne? K srcu si bomo torej vzeli Hsujina priporočila, vedno je pametno skrbeti za kožo na način, ki ga tudi sama prakticira, vseeno pa je vsaj v njenem primeru (in podobnih) kar precej odvisno od genetske loterije. Kaj pa menite vi?

 

Foto: Haper’s Bazaar, Rekanbola, Instagram, Koreaboo, Yahoo, Taiwan News


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam