fbpx

Prišel je Lancôme Shaker v mat izvedbi!

Izbor urednice, Lepota, Novice, PR novica, Prva stran

Ultrapigmentirano tekoče mat rdečilo za ustnice.

Lancôme je leta 2016 predstavil Juicy Shaker, olje za ustnice v sadnih in slastnih barvah, ki ga je pred vsako uporabo treba pretresti, da njegov edinstven in neverjetno mehak gobast nanašalec vpije optimalno količino izdelka za mikaven občutek na ustnicah, ki spominja na ljubkovanje.

Letos se saga nadaljuje s tekočim rdečilom za ustnice Matte Shaker v drznih, vedrih in intenzivnih barvah. Zaradi inovativne emulzije je dvakrat delikatnejši in intenzivnejši od klasičnih rdečil za ustnice. Nov nanašalec je na novo zasnovan, da bi zagotovil najnatančnejše nanašanje in neverjetno čutno izkušnjo.

Rezultat: ustnice, ki pustijo pečat in ki v nekaj minutah postanejo mat, popolna obstojnost in tekstura, ki zagotavlja občutek »druge kože«.

Posebnost tega izdelka se skriva v tem, da je Lancome za svoje tekoče rdečilo za ustnice nove generacije ustvaril izvirno in inovativno formulo! Matte Shaker temelji na inovativni tehnologiji Ultra Thin Film (UTF), s katero je mogoče doseči izjemno tanko plast, kot navdih za njeno razvijanje pa je služila tekstura podlage. Tako je to tekoče rdečilo dobilo dvakrat tanjšo plast in dvakrat večjo intenzivnost v primerjavi s klasičnimi rdečili za ustnice.

Njegova inverzna emulzija vsebuje velik delež hlapnih sestavin, kot je voda, ki hlapijo neposredno pri nanašanju izdelka in pustijo samo tisto, kar je potrebno: pigmente in polimere. V tem pa leži skrivnost njegove popolne obstojnosti.

Z novim nanašalcem bodo ustnice okrašene z barvo v nekaj sekundah. S pigmenti nasičena formula je zasnovana tako, da zagotavlja občutek »druge kože« na ustnicah. Je izjemno fina, prijetna in čutna ter ustnice obarva s čudovitimi barvami tako, da pri tem ni čutiti teksture.

 


Matte Shaker šminke so na voljo v sedmih dinamičnih barvah, ki so polne energije in ustvarjajo zapomnljiv videz ustnic, obstojen ves dan, cena pa je 24 evrov.

 

Foto: PR


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam