fbpx

5 beauty izdelkov, ki jih večina uporablja popolnoma napačno

Lepota, Novice

Obstaja kar nekaj izdelkov, za katere večina žensk ne ve, kako jih pravilno uporabljati, zato lahko naredijo celo več škode kot koristi. Preverite, kateri izdelki so to in kako jih pravilno uporabljati.

Olje za čiščenje

Voda in olje se ne mešata in to vemo prav vsi! Toda, ko je govora o olju za čiščenje obraza, to pravilo ne velja, saj olje z vodo deluje še boljše. Za boljši učinek olje na obraz vtrite z vlažnimi prsti, tako boste ličila in vse nečistoče še lažje odstranili.

Tonik za obraz

S tem izdelkom morate biti še posebno pazljive in nežne, ne samo na področju okoli oči, ampak tudi na preostalem delu obraza. Blazinice s tonikom na obraz nikoli ne vtirajte grobo, da bi tako čim hitreje odstranili ličila. Blazinico za nekaj sekund podržite na del obraza, ki bi ga radi očistili, tonik bo ličila stopil, nato pa ga samo še narahlo obrišite z eno rahlo potezo.

Gobice za ličenje

Glavna naloga gobic za ličenje je, da ličilo čim bolje stopijo z obrazom, zaradi česar dosežemo naraven videz. Najboljši način pri nanosu z gobico je nežno tapkanje, pri čemer se izognete vtiranju.

Svinčnik za ustnice

Večina žensk svinčnik za ustnice uporabi samo na zunanjem delu in to je popolnoma napačno. Za najboljši učinek svinčnik s prsti razmažite proti notranjosti ustnic, da se bo linija stopila, ustnice pa bodo videti bolj naravne. Nato pa čez celo ustnico nanesite šminko.

Balzam za lase

Mnogi profesionalni frizerji danes trdijo, da bi balzam morali uporabiti pred šamponiranjem, kar je ravno nasprotno, kot smo vsi do zdaj mislili in delali. Rezultat naj bi bili bolj mehkejši in na videz bolj zdravi lase. Splača se poskusiti!

 

Foto: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam