fbpx

5 brutalnih resnic, ki jih poročeni moški vedo (le svojim ljubicam in ženam jih ne razkrijejo!)

Odnosi

Začne se prelepo in lahkotno, kot zabava. Vse je igrica, dokler se ne zaljubite. Potem začnete odkrivati laži, izkoriščanje in ta moški vam zlomi srce.

Večkrat smo že prišle do spoznanja: moški so preprosta bitja, za njihovimi dejanji in nagoni ne bomo našle kvantne fizike, cepitve jedrskih atomov, fuzij, velikega hadronskega trkalnika, fizike jedra in osnovnih delcev, kot so kvarki in leptoni.

Saj ne, da nekateri moški, zlasti fiziki in matematiki, ne bi vedeli vsega o prej omenjenem: a govorimo o Moškem, ki je ne glede na izobrazbo ‘simpl kot pasulj’. Kot tak nezapleten organizem je treba gospoda ali gospodiča jemati in to je – to. Pika, basta. V nadaljevanju razkrivamo nekaj tajn poročenih moških z ljubicami, ki jih njihove žene ne bi uspele izvleči iz njih niti s pomočjo agentov FSB, morda bi se dovolj ustrašili le Putina (ta je navsezadnje moški…). Oglejmo si boleče resnice, drage ‘druge ženske v ljubezenskem razmerju’ – in žene teh moških.

# Resnica št. 1

Poročeni (torej nedostopni) moški bo rekel vse, kar si bo ljubica (druga violina) želela slišati. Sem in tja ne bodo letele samo posladkane besede, oddan moški jih bo (zelo) občasno podkrepil še z dejanji, kot so večerje, darila, počitnice, peljal vas bo po nakupih… Ti moški ljubijo lov bolj, kot vse drugo. Menile boste, da ste končno našle popolnega moškega, ki ste ga iskale vse življenje! Le katera še tako pametna punca ne bi nasedla na tak arzenal zapeljevanja?

Kemija med vama je nadzemeljska, seks tako dober, da se mu ne morete odreči za nič na svetu. A pozor… Ta moški bo razbil vaša rožnata očala. Resnica je zelo preprosta: izigral vas je za svoje sebične koristi, do vas mu ni prav nič in to je vse, kar boste kdaj dobile od njega: laži, laži in še več laži, na koncu, ko boste spregledale ali vas bo celo odslovil, pa se vam bo strlo srce.

# Resnica št. 2

Na videz so taki moški uglajeni, ljubeznivi, zgovorni, elokventni, tudi čedni, kakopak. A to je zgolj lep ovitek čez grdo vsebino, katere glavni sestavini sta izjemna sebičnost in trdo, hladno srce, nesposobno ljubiti sočloveka. Samo, če boste previdne in se jim dovolj približale, boste to zaznale, a le na začetku, ko vas še ne bo uspel dobiti pod svoj urok.

Ne gre le za to, kaj počne svoji ženi, ki jo vara z vami (in najbrž še s kakšno…). Dejstvo je: če bi bil res tako dober prijatelj, za katerega se izdaja, če bi mu bilo vsaj malo mar za vas, bi si želel, da najdete srečo, ne pa, da se vas oklepa kot polovičarska reva. Toda vaša osebna sreča seveda ni njegov cilj: egoist si želi, da strežete zgolj njemu, dokler ga zabavate in hranite njegov ego, potem vas bo itak odslovil, za vašo srečo pa mu ni bilo v resnici nikoli mar.

# Resnica št. 3

Igrajte se to igrico z njim (ki vam jo je prej ko ne ‘lovec’ vsilil, ve pa ste ‘nasedle’ na njegove lepe besede, privlačne oči, prijetno telo in božanski seks) in vas bo posesalo v razmerje kot tornado. Enako velja za FWB razmerja, torej ‘dogovorjen seks med dvema prijateljema’ – ki pa ponavadi sploh ne začneta odnosa kot prijatelja, saj takoj postaneta ljubimca. Izraz ‘FWB’ je le nekakšno ‘blažilo’ za žensko, da se zaradi besede ‘prijatelj’ ne počuti umazano, kot brezplačna prostitutka, čeprav točno to v resnici je!

# Resnica št. 4

Zahtevale ga boste zase, ljubosumne boste na ženo, odšle pa praznih rok in strtega srca

Več časa, ko z ljubimcem preživita skupaj, več čustev boste razvile do njega (on jih bo bistveno manj ali celo nič, saj zna kot moški dobro ločiti med resnim razmerjem in seksom za določen čas). Tako smo narejeni ljudje, ženske pa še posebej, za kar obstajajo več desettisočletni biološki razlogi. Ko enkrat pademo pod vpliv čustev, začnemo ženske racionalizirati in same sebe prepričevati, zakaj je treba to razmerje obdržati – in pripravljene smo storiti res vse, tudi čudne in nenavadne reči. V resnici pa smo postale obsedenke in odvisnice; odvisnice od njegove bližine, vonja, seksa z njim, načina, kako izvrstno se poljublja.

# Resnica št. 5

Začne se prelepo in lahkotno, kot zabava. Vse je igrica, dokler se ne zaljubite vanj. In verjemite, izkušen plejer, ki že dolgo ‘obdeluje’ ta teren, se zlepa ne zaljubi, saj ima čustva pod nadzorom. Precej verjetno je, da v resnici ljubezen izkazuje le ženi, ve pa ste mu lahko pridobljena in poceni trofeja. Ko se zaveste, koliko ste mu dale, koliko energije vložile v odnos brez prihodnosti, ko ga uvidite takega, kot je – sebično pošast, ki zgolj zadovoljuje sebe, se vam bo zlomilo srce. Prišla bo huda bolečina, ki vas bo objela kot oklep in posesala vase. Kar dolgo časa boste potrebovale, da si boste zacelile rane, kaj šele, da boste moškim ponovno zaupale.

Zato morate najprej sebi oprostiti, da ste bile za tega moškega tako lahek plen. Nima smisla, da se slepite ali kujete maščevanje: to so moški, ki preprosto briljirajo v svoji igri zapeljevanja in vse ste jim podlegle ter nasedle! Ne bodite zavestno (in predolgo) žrtev! Igrale ste se z ognjem in se opekle. Res je, boli ko sto vragov. Ko predelate vse občutke (obžalovanje, občutek zapuščenosti in krivice, jeza, bes, pogrešanje te moške nesnage, ki vas je imela že od začetka namen zgolj prizadeti), čim prej sestavite nazaj koščke svojega življenja in pojdite po svoji poti naprej. Če ne drugega, ste se naučile pomembne lekcije: sedaj veste, kaj zares potrebujete in natanko vam je jasno, da tega od zasedenega, poročenega ali čustveno nedostopnega moškega nikoli ne boste dobile, pa če se postavite na glavo. Naslednjič izbirajte (veliko) pametneje!

 

Foto: Pinterest, Psychology Today, YouTube, Pexels, Today.com, Unsplash, Family Friends Poems, Adult Empire, Mud Preacher

 


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam