fbpx

5 izvirnih idej za pustne kostume!

Moda, Novice, Prva stran

Ne pozabite pustiti prostora za krofe!

Zima se počasi poslavlja in tudi letos jo bomo skušali pregnati z zabavnimi pustimi rajanji! Med obvezno opremo seveda sodi pustni kostum! Predlagamo, da izberete udobnejšo različico, saj bodo čokoladni krofi zahtevali svoj prostor. Da pa zime ne bodo preganjale samo čarovnice, seksi čebelice in klovnese, vam ponujamo zanimive in hkrati aktualne ideje za  maškarado!

  1. Harley Quinn

    Se vsako leto oblečete v privlačen kostum? Priznamo, medicinske sestre, mačke in druga živalska bitja so v seksi preobleki že malce dolgočasna, zato predlagamo zabavno in sodobno različico! Harley Quinn je namreč navihan lik iz filmske uspešnice Suicide Squad, ki jo je v izvirniku zaigrala Margot Robbie. Za kostum potrebujete kij, kapo, kratke hlače, čopke in dobro masko. Na spletu lahko kostum tudi kupite ali pa se poigrate s svojo ustvarjalnostjo.  Če greste na zabavo v paru, lahko druga polovica predstavlja Jokerja, kot na spodnji fotografiji.

 

  1. Emoji!

Zelo 2017 in v trendu! Emojije uporabljamo vsak dan, zakaj se ne bi v njih tudi preoblekli? Kostume najdete povsod na spletu, še bolje pa je, če si ga izdelate sami. Pinterest ponuja ogromno idej ter navodil. Predlagamo, da se izdelave lotite nekaj dni prej. Seveda si lahko vrsto emojija izberete po želji, nas pa je najbolj navdušil tisti z srčkastimi očmi! Dodamo lahko še, da je kostum kot nalašč za nosečniške trebuščke!  1. Liki iz serij

Pri tej vrsti kostumov je pozitivna lastnost to, da so izvirni in ljudem stopijo v oči, slabše pa je, da ne poznajo vsi  likov iz serij. Priporočamo torej, da si izberete legendaren ali večini poznan lik! Mi smo se jih spomnili kar nekaj….

  1. Avokado

Zagotovo najbolj priljubljen sadež letošnjega leta, saj preplavlja naše krožnike in družabna omrežja. Najboljše pri tem kostumu je, da je smešen in enostaven za pripravo. Seveda so si nekateri kostum omislili tudi v manj elegantni in noro smešni različici….

  1. Idilična samoroginja, odpelji me v sanjsko deželo!

    To je kostum za vse pustne damice, ki si kljub zabavnem videzu še vedno želijo biti lepe, celo vilinske! Samorog je že vrsto let simbol sanj, čarovnije in ideala. V zadnjem letu dobiva na pomenu tako v knjigah kot drugih umetniških zvrsteh. Predlagamo, da si lase pobarvate v mavrične odtenke, ne smejo pa manjkati niti bleščice! Koga boste začarale na pustni zabavi, prelepe samoroginje?

Upamo, da smo vam pomagali z idejami in boste zamaskirani pregnali zimo!

Vir fotografij: Pinterest, Google


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam