fbpx

5 korakov in 5 minut za popoln make – up

Lepota, Novice

Vstajanje v zgodnjih urah in prebijanje skozi gost promet do službe je za mnoge izmed nas ena izmed najhujših mor. Stanje mogoče res ni tako dramatično, vendar pa se strinjamo, da velikokrat zaradi dodatnih minut spanja, preskočimo zajtrk, razmišljanje o garderobi ter ličenje.

Praznične dneve smo pustili že daleč za sabo, mi pa se še vedno (tako kot mnogi drugi) mučimo z iskanjem jutranje rutine, ki nam odgovarja in v kateri imamo čas za vse.

Če je tako tudi z vami, vas vabimo k branju tega članka, saj vam prinašamo nekaj preprostih nasvetov za hitro ličenje, ki je vsakič zelo učinkovito.

Začnete lahko z nanašanjem črnega eyelinerja na oči, vendar na bolj diskreten način, primeren za dnevne priložnosti. Zavedamo se, da nanašanje tuša ni opravilo za 5 minut, vendar z nekaj vaje lahko to postane, končni rezultat pa bo nedvomno odličen. Poleg prakse potrebujete še pravo obliko tuša za oči in rezultat bo tu. Seveda se lahko vedno odločite tudi za svinčnik, s katerim obrobite oči, če vam je to lažje.

Nikakršna skrivnost ni, da korektor dela čudeže: prikriva nepravilnosti kot najboljši puder, vendar je veliko preprostejši za uporabo.

Pravilo, ki zapoveduje, da nikoli ne smete zapustiti doma brez šminke, je še posebno pomembno v dneh, ko nimamo časa za popoln make-up. Nekaj potez s šminko v kakšni izmed statement barvah in pripravljeni ste za poslovne sestanke ali kosilo v mestu.

Če vam nanašanje eyelinerja predstavlja prevelik zalogaj, se vedno lahko odločite za maskaro. Vse, kar morate storiti za optimalni videz, je, da trepalnice zavihate s kleščami, nato pa nanje nanesete en ali več slojev maskare. Ta trik vam bo vzel le minuto, vaše oči pa bodo v trenutku večje, ne da bi zahtevale še dodatno ličenje.

Za konec dodajte na obraz še nekaj barve, da boste dosegli učinek zdravega sijaja kože. Rdečilo bo zelo učinkovito spremenil vaš trenutni videz.

Foto: Instagram


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam