fbpx

5 kosov garderobe, v katerih ne bi smele oditi po nakupih!

Moda, Novice

Neprimerno oblečene, obute in z napačno torbo v rokah si nakupovanje močno otežimo ali celo zagrenimo. Tu so nasveti, kako brez stresa preživeti dolg nakupovalni dan!

Jesen je pred vrati in marsikatera fashionista si bo dala duška z nakupovanjem. Odvisno od budžeta in predanosti modi bodo nekatere ženske v naslednjih dneh in tednih preživele kar precej časa v nakupovalnih središčih. Šoping pa sploh ni lahka stvar, v bistvu je skorajda športna disciplina, saj celo resne raziskave kažejo, da lahko med večurnim tekanjem po trgovinah izgubimo več kalorij, kot denimo med vadbo na sobnem kolesu.

Če želite nakupovati brez stresa in nepotrebne živčnosti, se na dan nakupov oborožite s plastenko vode, načrtom, katere trgovine nameravate obiskati in tudi – z udobno garderobo. V nadaljevanju smo izpostavili 5 vrst oblek in dodatkov, ki jih raje ne nadenite, kadar se odpravljate po nakupih novih oblačil in obutve.

# Kombinezoni

Ja, navidez tako udobni in praktični… Ampak samo spomnite se, sama sem namreč dala skozi tako agonijo, kako v kombinezonu preznojene iščete stranišče, potem pa komaj ‘odsvaljkate’ s sebe kombinezon, da greste sploh lahko lulat. Podobno se zgodi pri nakupih – pri pomerjanju v garderobi vam bo kombinezon hodil samo narobe, sploh, če ste se recimo namenile kupiti zgolj nove hlače. Zato nase vrzite najbolj običajno majico in kratke ali daljše hlače – kombinezon pa pustite za sprehod ob rivi.

# Temno spodnje perilo

Australia vlog part 1 is upppp ?? link in bio. X

A post shared by Romee Strijd (@romeestrijd) on

V šoping vedno odidite oblečene v spodnje perilo nevtralne oziroma kožne barve. Po možnosti v brezšivnih spodnjih hlačkah in nedrčku ustrezne velikosti, ki vas nikjer ne stiska.

# Obutev na zavezovanje

Teniske so resda udobne, a kako se boste nagarale, ko jih boste za vsako pomerjanje novih oblačil morale sezuvati in nato obuvati nazaj… Vmes pa boste morale z bosimi podplati stati na ne preveč čistem in higieničnem kosu tepiha ali celo na linoleju. Zato za v nakupe obujte mokasinke, balerinke ali natikače.

# Slojena oblačila

Morda ste po nakupih odšle oblečene v več plasti oblačil zaradi prvega hladnega vremena, toda v toplem in zaprtem nakupovalnem centru res ne rabite debele jakne, jopice in puloverja. Vse našteto pustite v avtu ali v gardeobnih omaricah v nakupovalnem centru, ki jih lahko zaklenete.

# Nepraktične torbe 

Praktičnost in udobje naj imajo prednost pred estetiko. Lahkotne bombažne torbe so ne glede na svojo ‘neprivlačnost’ idealen izbor za dolg dan, preživet v nakupovalnih središčih. Ker niso težke, vas ramena ne bodo bolela od nošenja. In v torbo dajte čim manj stvari – samo tisto, kar zares potrebujete!

 

D. S.

Foto: Instagram, Mavenchic


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam