fbpx

5 kosov, ki so prepovedani v omari žensk s stilom

Lifestyle, Moda, Prva stran, Ženska moda

Vas zanima, kateri modni kosi so absolutni NE za Francozinje?

In to z razlogom …

Francoske ženske že dolgo veljajo za sinonim brezčasne elegance in izvrstnega modnega sloga, zato ni nič čudnega, da veljajo za najbolje oblečene ženske na svetu.

V naslednjih vrsticah si lahko preberete, katerih kosov v njihovih omarah ne boste našli in zakaj.

1. Push-up nedrček

Veliko žensk po svetu poseže ravno po nedrčku, ki oprsje poveča, medtem, ko se Francozinje v večini s tem sploh ne obremenjujejo. Zanje so majhne prsi privlačne, zato ne bodo nosile push-up nedrčkov. Raje nosijo klasične modele ali pa so celo brez.

2. Čevlji z vrtoglavo petko

Francoznja nikoli ne bo nosila čevljev s previsokimi petami. Najboljše oblečene ženske na svetu igrajo na karte elegance in raje izberejo čevlje z ravnimi podplati, kot so na primer balerinke. Pri izbiri čevljev s petami, pa bodo ostale zveste klasičnim salonarjem.

3. Veliki napisi blagovnih znamk

Francozinje ne marajo pretiravanja, zato v svojih kombinacijah ne bodo izbrale kosa, na katerem je ime blagovne znamke napisano s črkami, ki jih vidimo na kilometer. Zanje je to patetično in ponižujoče.

4. Kožne hlačne nogavice

Zagotovo eden od kosov, ki bi ga lahko prepovedali in s tem se strinja tudi večina modnih strokovnjakov. Iluzija gloih nog je nezaželena in menijo, da imajo prednost hlačne nogavice v drugih barvah. In Francozinje se strinjajo z njimi.

5. Športna oblačila in obutev za »ne-športne« priložnosti

Trenirka in superge so namenjene telovadnici in športnim aktivnostim na prostem. Francozinje nikoli ne boste videli opravljati vsakdanjih opravil v trenirki ali za priložnosti, ki niso povezane s športnimi dejavnostmi.

Foto: Giphy, glamour.com, pexel, instagram/ariadibari


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam