fbpx

5 lekcij iz modnega stila po vzoru Brigitte Bardot

Izpostavljeno, Lifestyle, Lifestyle, Moda, Tuja scena, Zanimivosti, Ženska moda, Znani

Igralka, pevka in manekenka je od nekdaj negovala sofisticiran, ženstven videz, zato so jo radi fotografirali in se zgledovali po njej, njen modni slog je postal prepoznaven ter povsod posneman.

Ta modna in stilska ikona, utelešenje francoskega šika, je vplivala na mnoge oblikovalce, umetnike in kajpada na ženske ter njihov slog oblačenja. Brigitte Bardot oziroma B. B. je bila prava predstavnica francoske modne nonšalance, na prvi pogled neurejene in divje lepote.

Stil, ki se mu ni moč upreti tudi dandanes: minimalizem, zreducirana paleta barv in kajpak nepogrešljiva rdeča šminka so še vedno vir navdiha ljubiteljem mode po vsem svetu. Kar se tega tiče, dolgujemo največ prav pin-up dekletom in stilskim ikonam, kot je B. B..

Igralka, pevka in manekenka je od nekdaj negovala sofisticiran, ženstven videz, zato so jo radi fotografirali in se zgledovali po njej, njen modni slog je postal prepoznaven ter povsod posneman: spomnimo se samo traka za lase in ‘bretonskih’ črt na oblačilih iz filma Le Mepris. Prva asociacija na Jane Birkin bo za vse večne čase pleteni cekar, pri Brigitte pa pomislimo na elegatne bikinke ali kopalke. Tudi vi lahko z malo domišljije naslednjih 5 ikonskih modnih kosov nosite tako, kot jih he predstavila slovita Brižitka.

1. Klobuki

2. Obleke z nabranimi podkrili

3. Pulover + jeans

4. Črtaste majice

5. Elegantne dvodelne kopalke

 

D. S.

Foto: Instagram, WikiMedia, Pinterest, Allure, Racked


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam