fbpx

5 lepotnih pravil, ki se jih drži Rosie Huntington-Whiteley

Lepota, Nega telesa, Novice, Obraz, Prva stran, Znani

Britanska lepotica je vzor, kako skrbeti za svojo kožo.

Lepa manekenka in igralka Rosie Huntington-Whiteley slovi po izraženih ličnicah, polnih ustnicah in brezhibno ženstvenem videzu. Dejstvo je, da je pač naravno lepa, a prav tako je skrbna, ko gre za nego kože.

Visokorasla Rosie, ki je že zadnjih sedem let v zvezi z igralcem Jasonom Stathamom, je za spletno stran revije Harpers Bazaar razkrila svojo lepotno rutino. Če jo želite posnemati, preberite njenih 5 pravil, ki se jih drži pri negi kože.

1. Najdite zanesljivo kozmetičarko

Koža obraza je tisto, čemur Rosie daje še prav poseben pomen. Tudi navadni ljudje bi morali kozmetični salon obiskati vsaj nekajkrat letno, ne samo zaradi nege, ampak tudi zaradi nasvetov, kako negovati kožo doma.

2. Klima naj diktira nego kože

Rosie je prepričana, da je treba kožo negovati glede na klimatske razmere. Manekenka, ki živi v Los Angelesu, pravi, da je zrak tam suh, zato pazi predvsem, da je njena koža navlažena.

3. Nanesite kremo tja, kjer je potrebno

Rosie zagotovo nima težav z denarjem, pa vseeno je mnenja, da krem ni treba pretirano nanašati povsod – samo tja, kjer jo koža potrebuje. Pri njej so to lica in čelo.

4. Ne pozabite na zaščito pred soncem

Rosie je veliko na soncu, zato posebej pazi, da njene kreme vsebujejo UV zaščito pred sončnimi žarki, saj slednji pospešujejo staranje kože.

5. Voda, voda, voda

Knjiga z naslovom “Niste bolni, ampak žejni” je Rosie menda spremenila življenje. V knjigi piše, da je veliko bolezni, alergij in celo bolečin povezano s premajhnim vnosom te življenjsko nujne tekočine. Zato je sama začela piti dva do tri litre vode dnevno in opazila je veliko razliko. Sedaj ima več energije, njena prebava je odlična in koža brezhibna.

 

Foto: Harper’s Bazaar, Pinterest, Vogue, Getty Images


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam