fbpx

5 lepotnih trendov, ki smo jih opazili na pariškem tednu mode

Lepota, Novice, Prva stran

Preverite, kakšni so lepotni trendi za drugo polovico leta.

Kot vedno so bile vsi modne revije pravi spektakli, modni detajli za jesen in zimo 2018 pa so odlična inspiracija tudi za vsakdanjo modo. Od modnih, preprostih pentelj v laseh, pa do naravnih obrvi – preverite, kakšni so lepotni trendi za drugo polovico leta.

Tudi odrasli lahko nosijo kite in pentlje

Sicer so kite, prevezane s pentljo mogoče res bolj primerne za mlajše deklice, a v Parizu jih je na modni brvi uporabil Dundas. Preprosto sproščeno kito je zaključil z veliko črno pentljo. Eleganca brez truda je nekaj, kar lahko poskusite tudi same.

Rože v laseh so spet v trendu

Rodarte je po modni pisti manekenke “okrasil” z velikimi venci rož v laseh, s čimer je želel pokazati, da se trend ponovno vrača. Z dodatki manjših pentelj in minimalnim ličenjem, je vse skupaj spominjalo na čudovito poletno vrtno zabavo.

Polne obrvi, vendar ne prepolne

Ne skrbite, polne obrvi so še vedno v modi. Zahvaljujoč Diorju, so še vedno glavna atrakcija ličil. Se pa pojavlja nov trend, ki ne zapoveduje več polnih obrvi, ampak naravne. Glavni make-up mojster Peter Philips je modelom pričaral naravno polnost obrvi, zato se tudi vi poskusite upreti temu, da narišete preveč močne ali polne obrvi.

Mešanje različnih senčk se vrača

Pričeske na Chanelovi modni reviji so bile zelo ženstvene, kaj pa ličenje? Zelo punkovsko! Legenda ličenja Tom Pecheux je modelom na veke in pod oči nanesel svetle barve. Sicer mogoče to ni najbolj primerno za vsakdanji videz, lahko pa vam služi kot namig, da je mešanica svetlih barv ponovno v modi. Malce rožnate, rumene ali zelene na očeh je videti precej bolj moderno, kot si lahko mislite. A če se odločite za takšen videz, ustnice ohranite bolj svetle.

Kovinski lasje so trenutni barvni trend

Na modni reviji Maisona Margiele je bil viden futurističen pridih, saj je bilo vse kovinsko, tudi lasje. Če radi spreminjate barvo las in ste siti rožnate, razmislite o kovinski barvi. Zlate konice las pa boste najlažje kombinirali z rdečo šminko.

Foto: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam