fbpx

5 minut na dan, prežene strije stran!

Lepota, Novice, Prva stran, Style Mama

Sestavine najdete v domači kuhinji!

Strije se pogosto pojavijo zaradi hitrega raztezanja kože, povezane s hitro rastjo ali spremembo telesne teže. Končno smo našli pravi način za odpravljanje strij! To sredstvo je zelo preprosto narediti kar v domači kuhinji in z redno uporabo, zagotavlja fantastične rezultate!

En izmed najpogostejših vzrokov za nastanek strij je hormonska sprememba, ki se običajno pojavi med puberteto, nosečnostjo ali pri intenzivnih vajah na napravah. Strije, ki se pojavijo med nosečnostjo, običajno v zadnjem tromesečju, nastanejo na področje trebuha, prsi, stegen, bokov in zadnjice. Ne glede na to, koliko mislite, da je nemogoče, obstaja način, da se znebite teh drobnih brazgotin, vendar moramo omeniti, da je za to potrebna velika vztrajnost in redna nega.

482602402_XS

Predstavljamo vam naravni recept, ki je postal priljubljen ravno zaradi preproste izdelave.

Sestavine:

1 žlička belega sladkorja

1 žlička ricinusovega olja (lahko ga nadomestite tudi z oljčnim ali kokosovim)

1 kapsula vitamina E

Priprava:

Zmešajte vse sestavine in dobljeno mešanico vlijte v stekleno posodico ter pustite stati v hladilniku od enega do dveh tednov. Po tem uporabljajte sredstvo na prizadetih delih telesa in nato s pomočjo ostre krtače, masirajte v krožnem gibanju. Sredstvo na prizadeta mesta nanašajte vsak dan in masirajte približno 5 minut.

Foto: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam