fbpx

5 modelov čevljev, ki jih modne poznavalke nikoli ne nehajo nositi

Moda, Novice

Pomagajo nam, da preživimo zimo.

V iskanju kakovostnih čevljev, ki so modni več kot eno samo sezono, smo našli kar pet modelov, ki jih lahko hkrati imenujemo trendovski in brezčasni, saj so udobni, moderni, kombiniramo pa jih praktično lahko na vsa oblačila.

To so modeli, h katerim se vedno znova vračamo in jih nikoli ne bomo vrgli stran kot kos, ki je prišel iz mode. Delujejo na metodi: kakovost pred količino, ki se je že neštetokrat izkazala za točno in prijazno naši denarnici.

V nadaljevanju si poglejte, če se v vaši omari nahaja kakšen brezčasni zimski model … ali pa imate mogoče kar vse.

Škornji do kolen

Najboljši spremljevalec midi kril v času zimske sezone. Izberete lahko model z debelejšim podplatom in zaobljenim sprednjim delom. Ne glede, ali izberete usnje ali semiš model, v črni, bordo ali rjavi barvi, se ti škornji upravičeno uvrščajo med klasike, ki jih boste nosili prav vsako zimo.

Gležnjarji z živalskim potiskom

To sezono so gležnjarji s potiskom verjetno celo najbolj videni model na Instagramu. Popolni so v kombinaciji s kavbojkami ter suknjičem moškega kroja, kar je tudi slog, ki ga modne blogerke največkrat nosijo.

Ravni nizki škornji

Najbolj preprosti usnjeni nizki škorenjci so poznani pod imenom Chelsea, spominjajo pa nas na holivudske zvezdnice, ki jih nosijo ob skoraj vsaki neformalni priložnosti. So udobni, nevtralni in podajo se velikim različnim modnim formulam.

Klasične superge

Bele superge so ključne skozi celo sezono, pozimi pa jih preprosto zamenjamo z modelom, ki ima debelejši podplat, da se lahko prilagodijo bolj hladnim razmeram. Kadar jim dodamo določeno protiutež z dvodelnim kostimom ali strogimi črnimi hlačami, jih lahko nosimo tudi za poslovne priložnosti, saj nov poslovni kodeks dopušča, da so primerne tudi za bolj resne priložnosti.

Mokasini

Osebe, ki imajo v lasti vsaj en par kakovostnih mokasink razumejo, da v določenih trenutkih niti ne pomislijo na kakšno drugo obuvalo. Klasične ali prestižne, zelo vam pridejo prav ob bolj formalnih priložnostih.

Foto: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam