fbpx

5 modelov hlač, ki bi jih morala imeti vsaka ženska

Lifestyle, Moda, nasvet, Ženska moda

Ker vas rešijo iz vsake stilske zadrege, po mnenju modnih strokovnjakov spadajo med ključne kose ženske garderobe in so osnova, na kateri začnemo graditi trendi ali klasično podobo.

Hlače so osnovni kos ženske garderobe in osnova dobrega videza, tako za neformalne priložnosti kot za v službo. Poleg kavbojk, brez katerih si ne znamo predstavljati vsakdana, so tu še hlače iz drugih vrst tkanin in krojev.

Predstavljamo vam 5 modelov hlač, ki bi jih morala imeti vsaka ženska, saj vas bodo rešile iz vsake stilske zadrege, zato po mnenju modnih svetovalcev spadajo med ključne kose ženske garderobe in so osnova, na kateri začnemo graditi svojo podobo, pa naj bo ta bolj trendovska ali klasična.

1. Oprijete hlače

Mugler

Postale so zelo priljubljene, ker športno udobje kombinirajo z nepričakovanimi materiali, kot je usnje ali so obogatene s poudarjenimi šivi in zadrgami na zaključnem delu hlačnih nogavic. Nosijo jih Gigi Hadid in znane blogerke ter številne druge, kajti če so narejene iz bolj luksuznega materiala, so idealne tudi za gala priložnosti in odličen nadomestek za ‘skinny’ jeans.

2. Klasične hlače na rob

Pallas

Lahko so široko krojene, zvončaste ali modela ‘na cigareto’. Elegantno krojene hlače z zalikanim robom so vsekakor osnova poslovne garderobe. Must-have kos so zato, ker boste v njih videti elegantno od jutra do večera.

3. Jogging hlače

Versace Versus

Ta model spominja na klasičen spodnji del trenirke, le da je zaključek teh hlač ožji, ponavadi na elastiko ali na zavezovanje, zato niso primerne le za v telovadnico, ampak tudi za sproščene priložnosti, zlasti za tople dni v kombinaciji s sandali, natikači ali po želji tudi na visoke pete.

4. Hlače s črto ob strani

Gucci

Že kar nekaj časa so nam bile všeč, pred dvema sezonama so postale obvezne in lani tako rekoč masovno trendovske. So združitev elegantnega in športnega sloga, nosimo jih lahko z vsemi vrstami obutve in pozimi kombiniramo s puloverjem, spomladi ter poleti pa na odrezan ‘crop’ top.

5. ‘Haremke’ z visokim pasom in gumbi

Chloe

Haremske hlače ali ‘haremke’ so odličen izbor za ženske, ki cenijo udobje. Če imajo visok pas z našitimi gumbi, so trendovski zadetek v polno. Morda smo pred leti nanje gledale še s kančkom nezaupljivosti, zdaj pa so že postale del obvezne klasike.

D. S.

Foto: Net-A-Porter, Popsugar, Vogue, StyleCaster


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam