fbpx

5 modelov kavbojk, ki jih bomo nosile to pomlad!

Moda, Novice, Prva stran

Iskanje popolnih kavbojk je postalo nekoliko lažje.

Pomladni trendi nam bodo zelo olajšali iskanje idealnega para kavbojk, saj bo v modi kar pet različnih modelov, med katerimi boste zagotovo našli tistega, ki vam najbolj ustreza.
Odkrijte, kateri modeli so letos najbolj trendovski, in med njimi izberite tiste, ki najbolj ustrezajo vaši postavi.

Zavihane hlačnice

Za vse, ki imajo fantovsko postavo, so za letošnjo pomlad najbolj primerne kavbojke ravnega kroja z zavihanimi hlačnicami. Temu modelu pa se morajo, po drugi strani, izogibati ženske s kratkimi nogami in močnejšimi boki.

Široke hlačnice

Po tako imenovanih mamastih kavbojkah (mom jeans), je prišel čas za modele, za katere bi pomislili, da ste si jih izposodili od očeta. Kavbojke visokega pasu s širokimi in ravnimi hlačnicami, so letošnjo pomlad s prestola vrgle oprijete modele (skinny jeans), njihov čar pa je v tem, da pristajajo prav vsaki postavi.

Kavbojke na zvonec

Kavbojke, ki ustvarjajo videz peščene ure, pristajajo vsem postavam, paziti morate le, da se hlačnice začnejo širiti šele pod koleni in da so v zgornjem delu ozke.

Culottes kavbojke

Tričetrtinske kavbojke s hlačnicami na rahli zvonec prinašajo enake prednosti kot dolge kavbojke, dodaten plus pa je, da optično zožijo gležnje. Kombinirate jih lahko z vsemi modeli čevljev, še najbolje pa boste videti v salonarkah.

Skinny jeans

Mogoče niso več najbolj popularne, vendar oprijete kavbojke še niso šle popolnoma iz mode in težko je verjeti, da bi se to kdaj zares zgodilo. Če želite videti trendovsko, kupite temen jeans, saj boste v njem videti vitkejše.

foto: Instagram


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam