fbpx

5 modnih nasvetov za nosečnice

Moda, Novice, Prva stran, Style Mama

Devet mesecev pričakovanja zagotovo ne pomeni dolgočasnega in neprivlačnega stila.

Oblačenje med nosečnostjo mnogim bodočim mamicam predstavlja muko, vendar je lahko tudi zabavno! Devet mesecev pričakovanja zagotovo ne pomeni dolgočasnega in neprivlačnega stila. Prav obratno, na nosečnicah je nekaj neverjetno privlačnega in simpatičnega. Verjetno ste že pogosto slišale za razne »omejitve,« da se med nosečnostjo ne sme nositi teh in onih oblačil … Svetujemo, da prevelikih omejitev ni, ponujamo pa vam smernice, ki modne odločitve olajšajo!

Preberite si naslednjih 5 stilskih nasvetov za bodoče mamice!

1. Nosite, kar vam je resnično všeč!

Nosečnost telo sicer ves čas spreminja, vendar to ne pomeni, da se morate znebiti vseh svojih najljubših kosov iz omare. Ni potrebno, da nosite le nosečniška oblačila, ostanete lahko tudi pri svojih najljubših kosih in opravah. Svoja običajna oblačila zmešajte z nosečniškimi, tako pa boste tudi privarčevale. Pri kavbojkah zaradi udobja investirajte v dober par nosečniških hlače. Ni potrebno, da se med nosečnostjo torej odpoveste svojemu stilu in privlačnosti, pač pa stil samo prilagodite.

 

2. Ne skrivajte svojega trebuščka

V preteklosti so ženske svoje trebuščke skrivale pod velike halje in obleke, danes pa je zaželeno ravno obratno. »Ko ste v petem, šestem mesecu, svoj trebušček poudarite, ker je sexy,« svetuje stilistka slavnih mamic Estee Stanley. Oblecite raztegljivo lyrca obleko, ki bo postavo poudarila na vseh pravih mestih, v njej pa ne boste izgledale močnejše.

3. Obleka s pasom

Vas čaka eleganten večer ali predstavitev v službi, vi pa želite, da vam je kljub nosečnosti udobno? Priporočamo vam slavno »wrap-dress,« ki trebušček lepo poudari, po telesu pa pade. Med oblikovanjem znamenite obleke, je oblikovalka Diane Von Furstenberg želela, da bi pristajala prav vsaki ženski postavi. V mnogih različicah jo lahko danes najdete pri vseh večjih trgovcih z oblačili.

 

4. Izogibajte se potiskom in kričečim barvam

Nosečnicam pristajajo črte in minimalistične barve, zato svoj stil obdržite preprost. Pastelne barve so veliko boljša izbira kot kričeči odtenki in potiskani vzorci. V njih se lahko »izgubite,« nežni toni pa postavo poudarijo. Prav tako bodite pozorne pri silhuetah. Volančke in zapletene silhuete odsvetujemo. Material naj bo nežen, izogibajte pa se satenu in poliestru.

 

5. Kako nositi petke med nosečnostjo?

Predmet mnogih debat med nosečnicami je nošenje visokih petk. Slavna pevka Beyonce je tudi v višjih mesecih nosečnosti z Blue Ivy ponosno korakala v vrtoglavo visokih petah. Tudi Kim Kardashian petk ni ravno pospravila v kot. V uredništvu smo mnenja, da v takšne ekstreme ni potrebno zahajati, vseeno pa se dodatni višini nikakor ni potrebno odpovedati . Petke naj bodo krajše za nekaj centimetrov, tako pa boste še vedno izgledale lepo, a hkrati tudi udobno. Petke v mejah normale torej. V mislih imejte, da so boljša izbira zaprti čeveljci, saj noge med nosečnostjo pogosto zatekajo. Seveda pa so tu še nizke elegantne balerinke, oxford čevlji in sandali.

 

 

Upamo, da smo vam malce olajšali modne odločitve med tem lepim obdobjem. Ne pozabite, na svojo nosečnost in postavo bodite ponosne, ni je potrebno zakrivati! Želite še več nasvetov? Pišite nam!

Vir fotografij: Google, Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam