fbpx

5 načinov kako kombinirati superge!

Moda, Prva stran, Ženska moda

Največji trend letošnje pomladi!

Vrsto let so se ženske borile z bolečinami nogami, saj je veljalo pravilo, da se h elegantnim kombinacijam nosijo tudi elegantni čevlji z visoko peto. V torbicah so skrivale udobne superge, ki so ob poti domov ali iz zabave olajšale modne skomine. Pred dvema letoma pa se je zgodila prava modna revolucija zaradi modnega trenda superg, ki jih lahko kombiniramo povsod. Ženske smo po vsem svetu nad tem trendom navdušene, nič pa ne kaže, da bi se trend poslavljal, le še rastel! Prekršile smo vsa pravila in zaradi tega izgledamo presneto dobro in kul!

Poglejte si najbolj modne kombinacije s supergami!

  1. DOLGA OBLEKA + SUPERGE

Dolga obleka s supergami izpade zelo moderno. Priporočamo, da ob minimalistični obleki izberete superge žive barve. Izbirate lahko med neskončnimi modeli, trenutno pa so najbolj popularne znamke Puma, Converse in New Balance. Frizura, ki tej kombinaciji doda piko na i, je speta razpuščena figa!

  1. KRILO + SUPERGE

Dame so se na čajanki sprostile in petke odvrgle v kot. Na noge so obule bratove superge in ugotovile, da jim pravzaprav pristajajo. Nato so z njimi zavzele tedne mode, ulice in Instagram. Tako se je pričel svetovni modni trend!

   3. HLAČE + SUPERGE

Odločite se lahko za ohlapen džins kot tudi dolge hlače z razpuščenimi hlačnicami! Primerno predvsem za pisarne in sestanke.

          4. KRATKA OBLEKA+SUPERGE

Popolno kombinacijo lahko tvorite z usnjeno jakno in pleteno kitko ob strani!

Upamo, da bodo odločitve zjutraj lažje in da ste dobili nekaj modnega navdiha! Spremljajte nas tudi na naših družabnih omrežjih.

Vir foto: Google, Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam