fbpx

5 načinov, kako staro nositi na nov, glamurozen način

Lifestyle, Moda, Prva stran, trend, Tuja scena, Zanimivosti, Ženska moda

Spremenite svoj videz, ne da bi pri tem zapravile en sam cent!

Pomlad je že davno tu, z njo pa nova ponudba raznih high-street modnih znamk, zato verjamemo, da se ni najlažje upreti skušnjavi ogledovanja izložb, ki pokajo od novosti. Vemo pa, kaj to pomeni; ta izložba vas bo vsak čas zvabila v notranjost trgovine, kjer boste spet puščale svoj težko prisluženi denar. Zato imamo za vas izziv: transformirajte svoj videz to pomad, ne da bi za to zapravile en sam cent!

Mislite, da je naloga težka? Kaj je lažje, preprosto iti v trgovino in tam pustiti zaslužek, za katerega ste garale dolge ure, ali vam bo v večji izziv pregledati omaro in izrabiti to, kar že imate v njej, na povsem nov način, tako da stare kose oblačil transformirate v nove!

Ideje vas bodo navdušile, tičejo pa se osnovnih kosov garderobe, ki bi jih vsaka ženska že tako ali tako morala imeti v omari. Pa začnimi z nasveti, kako jim osvežiti podobo s pomočjo majhnih trikov…

# Srajca

Prepričani smo, da imate v omari že vsaj eno žensko srajco z dolgimi rokavi v kakršnikoli barvi že. Kako ji v trenutku date nov videz? Zavihajte rokave do komolcev in na ta način klasičen kos ženske garderobe spremenite v avantgardnega.

# Kavbojke

Večno priljubljene so kavbojke, brez katerih si ne znamo predstavljati dnevnih in večernih outfitov. V trenutku osvežite njihovo podobo tako, da preprosto zavihate hlačnice! Dosegle boste kul in ležeren videz, s tem dejanjem pa boste preusmerile pozornost na čevlje, ki jih nosite. Ozke kavbojke na robu hlačnic zavihajte enkrat, širše pa nekajkrat.

# Prek ramen

Suknjiča ali jakne vam ni treba vedno nositi na telesu, sploh potem, ko se hladno jutro že prevesi v toplo popoldne. Lagodno in nonšalantno suknjič ali jakno vrzite preko ramen, zaradi česar boste dajale videz sodobnega in dragega oblačenja.

# Vozel

Majice, topa, bluze ali srajce vam ni treba zatakniti v krilo ali hlače, da bi dodatno poudarili pas. Namesto tega zgrabite tkanino in jo zvežite v vozel točno na sredini trebuha, na zgornjem ali spodnjem delu.

# Za pas zataknite samo del majice ali bluze

Če se vam zdi, da vozel razkrije preveč kože, pač pa rade zataknete vrhnji del oblačila v krilo ali hlače, naredite to na nov, nonšalanten in šik način: ne zataknite ga v celoti, ampak samo en del zgornjega kosa, s tem boste svojemu videzu dale pridih novosti in brezskrbnosti.

Navsezadnje je moda tudi zato tu, da se igramo z vsem, kar že imamo, ne le, da brezglavo kupujemo vedno nove trendovske kose.

 

Foto: Sixtyandme, ChicGlam Style, Pinterest, Fashion Play, Chic Momma Style


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam