fbpx

5 zvezdniških kombinacij hlač z visokim pasom

Lifestyle, Lifestyle, Moda, Novice, Novice, trend, Ženska moda

Stilske predloge si lahko ogledate na fotografijah Kate Hudson, Jessice Albe, Gigi Hadid, Amber Heard in drugih, ki to poletje z veseljem nosijo tako kavbojke kot elegantne hlače z visokim pasom.

Vse se vrača, vsaj pri modnih trendih. Hlače z visokim pasom so nas začele osvajati že predlani, letos pa so jim skoraj vse modne navdušenke že podlegle. Moramo se le še vprašati: jeans hlače ali elegantne hlače? In kako eno ali drugo skombinirati k vrhnjim kosom oblačil ter z obutvijo in modnimi dodatki?

Številne modne revije, pa tudi in predvsem ulični slog, ki ga videvamo na mimoidočih modnih osveščenkah, nam dokazujejo, da tudi najbolj tradicionalne in uporniške to poletje in jesen ne bomo mogle brez vsaj enega para hlač z visokim pasom.

Kateri par nam je najljubši? Tako rekoč vsi, vendar pa za poletne dni še posebej model hlač iz zračne tkanine, ki se v (visokem) pasu zavezuje na pentljo. Kaj je prednost hlač z visokim pasom? Vizualno ‘podaljšajo’ postavo, idealno se podajo tako na sproščene trenutke kot za poslovne priložnosti.

Gigi Hadid

Lahko jih kombinirate na skoraj vse, bistvo pa je, da pasu ne skrijete. Za večerne priložnosti jih uskladite s posebej lepo majico, lahko tudi z bleščicami. Za dnevne kombinacije pa izberite crop top (odrezan top), srajce ali romantične bluze, ki jih zatlačite za pas. Dodajte še lanen suknjič, da vas ne bo zeblo, če se vreme ohladi ali za ure, preživete pod klimatsko napravo. Predstavljamo, kako je 5 slavnih žensk v zadnjih dneh skombiniralo hlače z visokim pasom, ko so se odpravile ven.

# Jessica Alba

# Kate Hudson

# Gigi Hadid

# Amber Heard 

# Olivia Holt

 

D. S.

Foto: Elle, Aexie, Sydneystyle, Pinterest, StyleCaster


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam