fbpx

5 načinov, kako z osvetljevalcem definirati obraz

Lepota, Novice

Zvezdnice imajo za popolni videz zaposlene umetnika ličenja. Poglejte si hitre in enostavne načine, kako to lahko dosežete same.

Kim Kardashian je kraljica uporabe osvetljevalcev in  korektorjev. Seveda ima za to zaposlenega svojega umetnika ličenja, ki ji nenehno sledi in na vsakem koraku popravlja nepravilnosti z neštetimi korektorji, osvetljevalci in neštetimi čopiči. Mi pa smo za vas pripravili pet enostavnih korakov, kako si lahko z osvetljevalcem (ki mora seveda ustrezati barvi vaše kože), čopič za senčenje oči ter prste.

hdm091715lorealmarieclaire010

OSVEŽITE UTRUJENE OČI. Za prekrivanje utrujenih oči, nanesite osvetljevalec pod oči v obliki črke V in ga s tankim čopičem (čopič za eye-liner) zabrišite. Pri tem uporabite manjši čopič in vaše oči bodo v trenutku videti spočite.

hdm091715lorealmarieclaire012

POLNEJŠE  USTNICE. Ni vam treba uporabljati tako drastičnih ukrepov kot Kylie Jenner, da bi vaše ustnice izgledale polnejše. Kapljica tekočega osvetljevalca nad zgornjo ustnico bo v trenutku naredil vaše ustnice bolj polne.

 

hdm091715lorealmarieclaire011

OŽJI IN RAVNI NOS. Vizuelno si nos lahko zelo enostavno zožate s tanko linijo osvetljevalca od vrha do konice nosu. Pri tem uporabite čopič za senčenje oči in pazite, da bo črta čim ožja, saj bo le tako nos izgledal bolj raven in ožji.

hdm091715lorealmarieclaire013

 

VEČJE OČI. Za učinek večjih in jasnih oči, nanesite osvetljevalec na sredino veke in ga s prsti zabrišite.

hdm091715lorealmarieclaire015

 

“DVIGNITE” OBRVI. Obrvi so pomemben del obraza in zato je zelo pomembna oblika. Na zgornji in spodnji del obrvi nanesite osvetljevalec in tako boste dosegli učinek “dvigovanja” obrvi in vaš celoten obraz bo videti, kot bi imeli lifting.

 

Foto: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam