fbpx

5 najbolj pohotnih horoskopskih znamenj, ki so vedno za seks!

Izpostavljeno, Lifestyle, Prva stran, Zanimivosti

Če izvzamemo bika in škorpijona, vas utegne vsaj en znak na tej lestvici presenetiti! Ti fantje so vedno za akcijo, a pazite, da vam zaradi zadovoljenega mednožja ne zlomijo srca.

Draga dekleta in ženske, pozor! Če iščete kratkotrajno, nekajmesečno ali morda celo daljšo ‘zvezo’, ki pa bo najverjetneje zgolj in samo seksualne narave, če želite zadovoljiti svoje fizične potrebe in hrepenenja po seksu, pri tem pa znate srce ohraniti na varni razdalji, ne glejte drugam, kot na naš spodnji seznam. Astrologija pač ne laže, saj je vendarle veda!

Odkrivamo vam moške, rojene v enem od naslednjih 5 znamenj, za katere besede zmernost sploh ne obstaja, ko gre za seks. Pohotni so namreč od jutra do večera in še ponoči. V bistvu se čudimo, da sploh zmorejo opravljati zraven še kakšen biznis ali službo, saj jim po glavi neprestano hodijo samo meseni užitki! In mimogrede: spodnje značilnosti veljajo samo za moške, rojene v enem od 5 znamenj, ne za ženske!

1. Oven

Pridi nazaj v posteljo, draga!

Eh, ta fant pa res ne potrebuje veliko. Vse ga lahko vzburi. Že takoj, ko se zbudi, je njegov korenjak pripravljen na ‘akcijo’, svoje pretirane pohote pa se sploh ne sramuje ali je dojema kot problem, nasprotno: čudni se mu zdijo tisti, ki ne razmišljajo enako, kot on…

2. Tehtnica

Poznate moške, ki so, khm… večni masturbatorji? Poželenje je za moške tehtnice življenjska misija, toda prav nič jim ne stoji na poti, če so trenutno brez partnerice/partnerja ali je bil lov na ‘kiklo’ zadnje čase neuspešen. Navsezadnje imajo v postelji vedno tudi samega sebe…

3. Škorpijon

Škorpijoni so zanimivi moški in pravi velemojstri za izzivanje pohote v drugih ljudeh. Erotika je zanje vse. Tudi sami so izjemno poželjivi posamezniki, vendar imajo še precej večjo sposobnost, da pohoto in željo po seksu vzbujajo v drugih ljudeh, tako ženskah, kot moških.

4. Bik

Ali vas kaj preseneča, da je na fotografiji Enrique Iglesias, rojen 8. maja, torej v znamenju bika? Latino šarmer in zapeljivec je tipičen predstavnik bika. Že povprečen bik je pohoten kot strela, a obenem čustveno izjemno hladen in brezčuten, svoje poželenje je sposoben ločiti od emotivne naklonjenosti. Ravo zato velja za neubranljivega ljubimca (zlasti med ženskami, ki se ne cenijo dovolj, da bi zahtevale od moškega celoten paket). Toda pozor: če hoče ta bik le vaše telo, ga izkoristite kot spolno igračko in mu nikoli ne dajte svojega srca! Nikoli!

5. Strelec

Strelec je zgodba zase in to zelo zoprna zgodba. Svojo pohotnost namreč rad prekrije z debelo sladkorno plastjo navidezne romance, tako da boste ve menile, da s tem tipčkom ‘hodite’, on pa vas bo v resnici klical le, ko se mu bo vzravnal. Žal si strelci ne znajo pomagati, so pač izjemno zmedena bitja. Velikokrat jim bo zato ušel ‘Ljubim te’, ki ga sploh niso mislili resno, držali vas bodo za roko, kot bi svojo punco, itd., medtem ko jih v resnici daje samo želja po seksu.

 

D. S.

Foto: Instagram, YouTube, Blogspot, Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam