fbpx

5 najbolj popularnih sandal letošnjega poletja

Izbor urednice, Moda, Novice, Prva stran

Poletje v lepih in udobnih sandalih? Da, prosim!

Letos se še posebno veselimo popularnih modelov, saj niso le lepi, ampak tudi udobni kot še nikoli. Zdaj je končno napočil čas za popolno poletno obutev, ki samo izstopa s svojim videzom, ampak je tudi nadvse praktična in udobna, kar nas razveseljuje vsakič, ko temperatura preseže 30 stopinj Celzija.

Sandali iz vrvi

Ta nenavaden model obožujeta (med drugimi) trendseterki Lucy Williams in Elin Kling, ki je model, izdelan iz vrvi, predstavila v svoji lastni modni liniji Toteme. Sandal je v celoti narejen iz vrvi, zato je idealen za plažo.

Sandali z zaponko

To so udobni in praktični sandali, ki dobro držijo stopala, zato so primerne za dolge sprehode ali obiske turističnih znamenitosti, ki jih načrtujete v času počitnic. Njihove prednosti so prepoznali tudi številni modni oblikovalci in high street modne znamke, med njimi pa nedvomno izstopa Stella McCartney, katere model je izdelan iz ekološkega usnja in je postal že pravi hit med trendseterkami.

Sandali s široko peto

O tem modelu smo pisali že večkrat, seveda ne brez dobrega razloga, saj je ta model eden izmed letošnjih glavnih trendov, dodaten plus pa je tudi neverjetna udobnost. Široka peta jim ustvari učinkovit videz, hkrati pa so zelo udobni za nošenje, zato so primerni za poletne poroke ali druge priložnosti, kjer morate večino časa stati na nogah.

Sandali z ravno platformo

Sandali z ravno platformo so kot nalašč za nošenje skozi ves dan, kombinirate pa jih lahko s hlačami, oblekami in krili.
Z njimi ne boste prav nič zgrešili, če jih boste nosili na poslovnih in družabnih srečanjih po službi, prav tako pa so dobra izbira za formalne poletne dogodke.

Beli sandali

Bela oblačila so tradicionalno rezervirana za poletje in prav nič drugače ne velja za čevlje. Beli čevlji z nizko peto so primerni za dnevne aktivnosti, medtem, ko za večerne in svečane priložnosti obvezno obujte petke.

Foto: Pinterest, Instagram


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam