fbpx

5 najbolj želenih ‘nude’ lakov za nohte za vse barve polti

Lepota, Novice

Te odtenke boste vzljubile v poznih jesenskih dneh, lepo pristojijo k vsem oblikam nohtov in barvam polti.

Več razlogov je, zakaj smo ženske ne glede na trende vedno naklonjene nevtralnim, kožnim odtenkom ali ‘nude’ barvam lakov za nohte. ‘Nude’ odtenki so v segmentu ličil, kar velja tudi za lake za nohte, tisti neopazni in skromni adut iz ozadja. Diskretno ličenje je pač vedno ‘in’ ter vselej bo!

Nude odtenki se ne ‘tepejo’ z drugimi kosi garderobe in barvami, naj gre za outfit v celoti, torej oblačila in obutev, ali za modne dodatke in nakit. Kožni odtenki ličil ali make-upa ne nasprotujejo temu, kar je že na vas; z ničemer ne tekmujejo, ampak se povsem zlijejo z izbrano modno kombinacijo in stylingom.

Kožni odtenki dosežejo podoben učinek, kot v nevtralni paleti ličil za obraz, tudi na nohtih vseh oblik, lepo so videti na kratkih in na dolgih nohtih, pa naj bodo ovalno, kvadratasto, špičasto ali okroglo popiljeni. Nude odtenki zgolj diskretno poudarijo vaš modni slog in obliko ter lepoto zdravih nohtov.

Še eno prednost imajo: ‘nude’ barvo bo lažje odstraniti z vatko, prepojeno z ‘acetonom’, po odstranjevanju laka na nohtnih ploščah ne ostanejo madeži od obarvanja, kot se rado zgodi po odstranjevanju temnejših (barvnih) lakov za nohte.

Z izbiro kožne barve laka prihranite čas, ki bi ga sicer namenile stilskemu kombiniranju, kadar hitite na zabave in prednovoletna srečanja vseh vrst v službi in zasebno. Nude lak za nohte je kos vsakemu razpoloženju ali priložnosti, izvrstno se poda k vsemu, kar se odločite obleči za neko priložnost.

Morda je še najtežje najti idealen odtenek laka za nohte v ‘nude’ barvi. Biti mora povsem nevtralen in le poudariti naravni ten vaše kože na rokah in telesu. Pravilen izbor ustreznega odtenka pomaga, da celo pozimi ne boste delovale bledo in brez življenja, ampak glamurozno ter bleščeče. Oglejte si najbolj priljubljene lake za nohte v nevtralni ‘nude’ barvi. Primerjajte jih še z barvo kože na svojih prstih na rokah.

# Izrazito svetlopolte

Chanel Organdi

Mlečna barva ‘nude’ laka vsebuje posebno mešanico rožnatih in sivih odtenkov, zato nalakirane roke ne bodo delovale lutkasto ali umetno, temveč bo lak zgolj poudaril nežnost in lepoto svetle polti.

# Srednje svetla polt

Tom Ford Beauty Nail Polish in Mink Brule

Če ima koža v sebi mešanico srednje svetlih odtenkov in vsebuje tako hladen kot topel podton, bo lak za nohte v kremni barvi breskve kot nalašč. Barva breskve se nagiba k toplemu spektru, ker gre za kombinacijo rožnatih in belih nians. Tople barve in srednje svetla polt (med slovenskim prebivalstvom je najpogosteje zastopana) se namreč odlično dopolnjujejo.

# Olivna polt

Sally Hansen Color Therapy Nail Polish in Cashmere Calm

Značilna za južne narode in Italijane, pri nas je ne vidimo pogosto, morda le po počitnicah, ko je koža zagorela. Poudarek je vseeno na olivno zelenem podtonu kože. Za to polt so primerni laki za nohte v karamelni barvi s komaj opaznim, nežnim rdečim pridihom.

# Temnejša polt

OPI Nail Lacquer in Chocolate Moose

Ta ten kože ima medene podtone, ki spominjajo na barvo biskvita ali mlečne kave, v sebi skrivajo sled rumenega in oranžnega podtona. Če imate tako polt, lahko uporabljate vse ‘nude’ odtenke, z izjemo sive barve, ker bo ob njej vaša polt videta kot bi bila sprana in brez življenja.

# Izrazito temna koža

JINsoon Nail Polish in Toff

Izrazito temnopolte ženske ne morejo zgrešiti z razkošnimi rjavimi odtenki z dodatkom rdeče barve. Čokoladna niansa iz kože ‘izvleče’ moder podton, ki je značilen za temno polt. Barvni odtenek kot na zgornji sliki bo lepo poudaril vse adute izrazito temne kože.

 

 

D. S.

Foto: Instagram, The Verge, MissHollyBerries Blog, JINsoon, OPI, Sally Hansen, Tom Ford, Chanel, Huffington Post


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam