fbpx

5 najboljših frizur za tanke lase

Lepota, Novice, Prva stran

Če imate tanke lase, še ne pomeni, da se morate odreči dolžini.

Frizerski strokovnjaki so nam odkrili, kakšne frizure najbolj pašejo ženskam s tankimi lasmi, ki ustvarjajo videz bujnejših in razkošnejših las. S pomočjo »tehničnih« trikov si lahko privoščite različne dolžine las in frizure, zaradi katerih boste še lepše, hkrati pa imele optično iluzijo bujnih las.

Paž

Paž frizura je priljubljena z razlogom, saj frizura, ki sega do ramen laska večini žensk. Kadar naredite kodre, boste ustvarili vizualno živahnost, ki pride še posebej prav ženskam s tankimi lasmi.

Razkuštran bob

Bob frizura je najbolj primerna za ženske s tankimi lasmi, saj je to pravzaprav skrajšana izvedba lob frizure z večjo prožnostjo. Volumen boste dosegle tako, da naredite kodre, ali preprosto razkuštrate lase.

Stopničasto postriženi lasje

Tanki dolgi lasje so pogosto videti brez življenja, zato vse tiste, ki želite daljše lase, uporabite trik igralke Sandre Bullock, ki ima lase stopničasto postrižene.

Frizura z resicami

Če želite doseči večji volumen, potem izberite resice. Najboljše so take, ki prekrivajo celo čelo ali pa stopničasto postrižene, da so videti bolj bujne.

Stroga prečka

Julianne Moore obožuje strogo prečko, saj je to odličen način za dosego občutka bujnih las.

Foto: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam