fbpx

5 najlepših »črnih« za praznike

Moda, Novice, slider

Po izboru Aide Gajić

Bližajo se prazniki in z njimi tudi novoletne zabave. Naslednja dva tedna bosta polna dogodkov tako poslovnih kot tudi družinskih. Ve pa se zagotovo sprašujete, kaj boste tokrat oblekle, da bi zablestele. Da vam olajšam izbiro sem za vas pripravila pet najlepših oblek iz high street ponudbe, primernih za večerne priložnosti. Vse so v črni barvi, tako da z njo zagotovo ne boste zgrešile. Pa tudi prilegajo se vsaki postavi.

Vse oči bodo uprte v vas v prelepi čipkasti obleki, ki je kot zanalašč za večerne priložnosti. Make – up in frizura naj bodo enostavni.


V prelepi satenasti oprijeti obleki boste opažene. Pod njo lahko oblečete prosojno majico z dolgimi rokavi in tako pričarate še bolj prefinjen videz.

Kdo je rekel, da morate biti v obleki?! Prav tako elegantne in čudovite boste v črnem kombinezonu z dolgimi širokimi hlačami. Z izbiro srebrnih ali zlatih večernih sandalov boste zadele v polno!

Čarobnost praznikov lahko proslavite z bleščicami. Dolga bleščeča obleka z izrezom na hrbtni strani bo zagotovo pritegnila nemalo pozornosti.

 

Ker pa letos ne gre brez žameta, si ga vsekakor privosčite za silvestrovanje. Z izbiro vpadljivih kosov nakita boste kraljica noči.

Foto: H&M, Zara, Bershka


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam