fbpx

Kako zadovoljiti svojega moškega

Odnosi

Malokrat moški izrazi, kaj točno si v tistem trenutku želi, ko pa to naredi pa nikar ne premlevajte zakaj si to želi.

Že samo dejstvo, da bomo ženske zato, da se nam bo partner posvetil,  prebrale vso literaturo tega sveta in za nasvet povprašale vse svoje prijateljice, je napačno. Skrajni čas je, da začnete delati točno to, kar vam narekuje vaša vest. Se kdaj pritožujete, ko vas partner preseneti in vam skuha večerjo, čeprav to ni nič kaj takega? Večina od nas si je na vprašanje odgovorila z NE. In zakaj je tako? Odgovor je preprost – ker moški nikoli ne komplicirajo ampak samo naredijo, kar se jim zdi prav.

Preberite si nekaj preprostih nasvetov, kako z majhnimi in preprostimi nasveti zadovoljiti vaše moške.

1. Nehajte sesati in brisati prah; tega ne opazijo, če pa že pa to počnite v SEKSI SPODNJEM PERILU. Verjemite nam, kmalu vas bo prosil, da odvržete vse pripomočke iz rok in se posvetite njemu.

Spring-Cleaning_Malina-Corpadean_1

2. Skuhajte kosilo, da vaš dragi ne bo lačen ko pride domov, VENDAR se v kuhinji NIKOLI ne zadržujte dlje časa kot v kopalnici. Namesto, da se obremenjujete s tem ali bo dovolj če naredite samo glavno jed ali morate poskrbeti še za sladico, postanite NJEGOVA SLADICA VI! Pojdite pod prho, poudarite svoje trepalnice odišavite se s svojim parfumom, ki ga doma sicer ne uporabljate in jutri bo v službi razlagal, da je včeraj jedel najboljše kosilo.

3. Kupite masažno olje in dišeče svečke ( najbolje sivko – deluje zelo pomirjajoče) in predno zaspite, zmasirajte partnerja, ki je zagotovo utrujen od celotnega dne. Kmalu bo imel slabo vest, da ste se tako močno potrudile in masažo boste dobile tudi ve.

couple-massage

4. Če ugotovite, da je slabe volje, ga ne zasujte z vprašanji raje se močno stisnite k njemu, dajte mu vedeti da mu stojite ob strani in se delajte kot, da je vse lepo in prav. Vedel bo, da ste opazile, da ga nekaj tare in da vam ni vseeno po drugi strani pa vam bo hvaležen da ne vdirate v prostor, kjer je raje sam.

5. Le malokrat moški izrazi, kaj točno si v tistem trenutku želi, ko pa to naredi pa nikar ne premlevajte zakaj to želi, kaj se v njegovi glavi dogaja ampak samo NAREDITE.

 

Foto: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam