fbpx

5 nenavadnih trikov slavnih za hitrejše hujšanje

Fit, Lepota, Lifestyle, Novice, Prva stran, Tuja scena, Zanimivosti, Znani

Nekatere metode bi veljalo posnemati, drugim pa se bomo samo od srca nasmejali.

Znano je, da so slavni včasih res čudni, ko gre za njihove prehranjevalne navade in diete. Večina si jih, sploh ko so na vrhuncu svojega zvezdništva, prizadeva za vitko postavo, to pa dosegajo s pomočjo različnih metod, od tega, da najamejo znane nutricioniste in telovadne trenerje do izumljanja lastnih načinov.

Poglejmo si 5 zvezdnic in njihovih bližnjic do vitke postave, nekaterim takorekoč ne moremo odrekati smisla, namena in pomena, druge pa so, blago rečeno, čudaške.

Miranda Kerr vsako jutro popije žlico kokosovega olja na tešče. Ta način je odkrila še, ko je delala za Victoria’s Secret, kajti manekenke, ki predstavljajo spodnje perilo, morajo imeti vedno plosk trebuh. Kokosovo olje na tešče po mnenju poznavalcev res spodbudi prebavo in odhod na veliko potrebo, zato se hrana ne nabira v črevesju in tako tudi trebuh ni napihnjen.

Carine Roitfeld, stilska ikona, nekdanja urednica Voguea, pravi, da ji zeleni čaj pomaga do vitkosti, zelenega čaja si menda privošči od jutra do večera. Zvečer pa pije vodko, da ni vse skupaj tako presneto zdravo. Kakorkoli, iskreno dvomimo, da je pametno piti zeleni čaj tako pogosto, saj ima enak spodbujevalni učinek, kot kofein. Ključ je v zmernosti, Carine pa ima najbrž kakšno čisto drugo skrivnost, da je tako vitka.

Elle Macpherson je zares edina na seznamu, ki je dovolj kredibilna, da ji verjamemo. Nekdanji supermodel namreč primerno težo vzdržuje s pomočjo alkalne diete, pa tudi s tekom in intenzivnimi oblikami telesne vadbe s pomočjo uteži. S pomočjo prehrane tudi uravnava zakisanost organizma, alkalna oziroma bazična dieta pa po mnenju veliko prehranskih strokovnjakov pomaga do mladostnega videza in dobrega počutja.

Beyoncé je med pripravami za film pila samo devet kozarcev vode na dan. Vanjo je zamešala kajenski poper, limono in javorjev sirup. Slednje tudi sama priporočam, vendar ne dlje kot za enodnevni post za čiščenje organizma. Mešanica je odlična in je dovolj preverjena, da vsekakor drži, da točno ta kombinacija deluje tako razstrupljevalno kot tudi topi odvečne maščobe. Da bi pevka ves čas med pripravami na film užila samo to, pa je več kot nesmisel in le še ena ‘rumena raca’.

Kim Kardashian najraje ne bi niti omenjali, njen inteligenčni količnik je namreč enak sobni temperaturi, a vseeno naj bo, magari v poduk o človeški neumnosti. Kim je namreč po rojstvu otroka začela telovaditi in to v korzetu, slike pa je (kaj le drugega…) redno objavljala na Instagramu. Korzet resda optično zoža pas, a da bi v njem kdo telovadil, no, za kaj takega moraš biti krepko ubrisan. Poleg tega ji režim ni prav nič pomagal, še vedno je videti kot slonica in priporočili bi ji, naj raje manj poje ter več uporablja svojo zadnjico za temeljito gibanje, ne samo za posedanje ob razkošnih hotelskih zajtrkih.

 

Foto: Pinterest, Justjarred, Health.com, Today.com, YouTube


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam