fbpx

5 novih modelov jeansa, ki se bodo nosili v jeseni

Izpostavljeno, Lifestyle, Lifestyle, Moda, Novice, Prva stran, trend, Ženska moda

Napovedovalci modnih trendov pravijo, da moramo biti pozorni na nove modele kavbojk.

Jeans, džins ali po domače kavbojke – le kaj bi brez njih, ko pa so resnično osnova vsake garderobe in tako ženske kot moški vseh starosti jih imamo radi zaradi njihove praktičnosti ter udobja.

To pa ne pomeni, da se moramo kot klop držati enega modela, saj sezona, ki prihaja (konkretno jesen 2017) napoveduje nove modele in trende tudi na področju kavbojk. Izbrali smo 5 najbolj zanimivih za modno jesensko eksperimentiranje.

# Raven skinny jeans

Namesto super ozkih (in za krvni obtok resnično preozkih ‘skinny’ kavbojk) bomo to jesen nosile raven kroj skinny jeansa. Oprijete so v zgornjem delu, okoli meč pa so ravnega kroja. Izberite model z malo višjim pasom, da boste vizualno podaljšale noge.

# Natrgane, na zvonec

Kavbojke, ki se spodaj razširijo na zvonec, pristajajo vsaki postavi. Predlagamo kombinacijo z visokimi petami. Modni stilisti kavbojke na zvonec omenjajo kot glavni model sezone. Da bo trendovsko, pa naj bodo natrgane.

# Super oversized

Ta trend je sicer malo vprašljiv, saj ne vemo, koliko žensk ga bo sprejelo z odprtimi rokami, razen najbolj zagretih fashionistk. No, podobni modeli so se sicer že nosili konec 60. let, zato te velikanske in prevelikanske modele poskusite najti v mamini omari, če jih še ni vrgla stran.

# Spodvihan jeans

Podobne modele smo že nosili in sicer boyfriend kavbojke, ki so bile malce zavihane zaradi dolžine. Kaj je drugače sedaj? Rob, ki je zavihan, mora biti znatno širši, lahko je okrašen z umetnimi biseri. Zanimivo!

# Natrgan jeans ravnega kroja

Če vam kavbojke na zvonec niso všeč, si omislite model šiorkih kavbojk, ki je razširjen samo do kolen, podobno se je nosilo že v 70. letih v kombinaciji z etno bluzami in sandali s platformo oziroma debelo peto.

 

Foto: Pinterest, Elle, The Perennial Style, Vogue

 


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam