fbpx

5 novih stilskih lekcij, ki nas jih uči Victoria Beckham!

Lifestyle, Moda, Novice, Prva stran, trend, Tuja scena, Zanimivosti, Ženska moda, Znani

Njeni stilski premiki so opazni, za vas pa smo našli Vickyine glavne navdihe, da jih še same preizkusite.

Ni dvoma, da smo se od nekdanje Posh Spajsice naučili veliko tega, ko gre za modo, toda odkar je pred leti postala čislana, oboževana in v svetovnem merilu nagrajena modna oblikovalka, je Victoria Beckham nenadkriljiv vzor vsem. Zadnje leto dni pa so modni kritiki opazili, da se je njen stajling dvignil na povsem nov, še višji nivo, ki ga modni poznavalci absolutno obožujejo!

Če se spomnimo Vickyjine mode še iz časov pevske kariere, pa tudi potem, kar je trajalo precej dolgo vrsto let, je kar težko verjeti, da je Vicky ista oseba, tako zelo je modno napredovala in tako drastično je spremenila svoj videz.

Pa ne le to, vsako leto je njen modni slog vse bolj rafiniran in dovršen. Stajlingi, ki jih nosi, so tudi boljši, venda gre za majhne detajle, saj so bili Vickyjini outfiti že pet let nazaj, ko je resno zakorakala v svet mode, videti brezhibno. Čeprav je VB naklonjena minimalizmu in pogosto nosi predvsem lastne kreacije (ki ji kajpak pristajajo kot ulite), se letos vseeno vidi opazen premik pri njenih stajlingih glede na denimo prejšnje leto.

Klasične stiletto salonarje je ta sicer velika ljubiteljica visokih pet zamenjala z Adidasovimi športnimi copati in priljubljenimi salonarji z visoko peto spremenljive oblike, ki jih je v modni svet poslala Stella McCartney. Po novem Vic rada nosi osnovne majice s kratkimi rokami (Supreme) z napisi, ki jih kombinira z elegantnimi hlačami; krila kroja ‘svinčnik’, po katerih je dolga leta slovela, pa je zdaj zamenjala s hlačami na zvonec z belo črto ob strani.

Njeni stilski premiki so opazni, za vas pa smo našli Vickyine glavne navdihe, da jih še same preizkusite:

# Široke hlače moškega kroja delujejo zelo ženstveno

# Print na print je videti odlično skupaj z vrhunskimi modnimi dodatki

 

# Ne zanemarite moči športnih detajlov oziroma športne elegance

# Color blocking je obvezen!

# Statement napisi na majicah so glavni trend te sezone

 

Foto: 9Style, Marie Claire, PopSugar, Bravo, Vanity Fair, Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam