fbpx

5 odličnih kombinacij s pulijem!

Moda, Novice, Prva stran, Ženska moda

Imate ga v omari! Za v službo, novoletno zabavo, nakupovanje ….

Lahko si omislite pletenega in širokega kot tudi v klasični a-la Steve Jobs različici. Nekaj je zagotovo, zeblo vas ne bo! Za vas smo po idejah Harper’s Baazarja pripravili 5 inovativnih videzov s pulijem. Upamo, da boste dobili kakšno dobro idejo, seveda pa lahko dodate še svoj pridih in kakšen kos zamenjate s tistimi iz vaše omare.

1. Kosilo s prijateljicami

Bella Hadid je puli skombinirala na povsem preprost, minimalističen način z starimi dobrimi kavbojkami. Džins in pletenine se skupaj namreč odlično podajo. Bella, sedi, pet!

 

2. Večerna zabava

Novo leto se približuje in s tem tudi službene zabave. Ni vam treba kupiti nove drage obleke, ampak lahko iz omare privlečete dobri stari puli. Skombinirate ga lahko s krili na 1001 način, kombinacija pa je zelo privlačna, a hkrati primerna. Poigravate se lahko tako z barvami kot z obliko kril!

3. Nakupovanje

Morda najbolj udobna kombinacija izmed naštetih, a je tudi noro šik! Se še spomnite trenda dolgih brezrokavnikov za katerim smo noreli spomladi? Pomladni kos lahko enostavno kombinirate z zimskimi oblačili. Seveda pa lahko v trgovini precej hitro poiščete tudi debelejši in toplejši brezrokavnik v isti različici!

 

4. Zmenek

Dolga pletena obleka + luštni sandali + brezrokavnik= it’s love!

5. Službena oprava

V visokem puliju in potiskanih pisarniških hlačah boste izgledale kot prave šefice! Kot vidite na spodnji fotografiji, je lahko puli zelo eleganten, trik je samo v izbiri materiala. H kombinaciji dodajte še zaprte petke in uro in pisarna bo postala vaša modna pista.

 

Upamo, da smo vam z nasveti pomagali, za več modnih idej pa nas spremljajte še na Instagramu in Facebooku!

Vir fotografij: Harper’s Baazar

 


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam