fbpx

5 odličnih kombinacij z enim samim ključnim kosom

Moda, Novice

Prvi hladni dnevi so idealen čas, da v svoji omari pobrskate med toplimi oblačili. Čeprav so high – street trgovine polne prekrasnih pletenin, lahko popoln outfit kombinirate tudi s starim puloverjem, na katerega ste že pozabili.

Zima ima veliko prednosti, ki se jih lahko veselimo in pletenine so ene izmed njih. Ob padcu temperature nam mehke pletenine vračajo toploto na zelo modni način, s prvimi snežinkami pa smo posegli prav po tej udobni klasiki. Za moden outfit ne potrebujete obiska trgovin, ampak samo sprehod do svoje (ali mamine) omare ter ponovno vdihniti življenje v ta priljubljeni zimski kos.

Prepogosto ta kos nezasluženo zanemarjamo, ko razmišljamo o outfitih, saj menimo, da nam ne more ponuditi nič zanimivega, kar je pravzaprav škoda, saj se lahko stari puloverji kombinirajo s popularnimi živalskimi potiski, krili, ali pa ga preprosto nosimo kot crop pulover, ki v kombinaciji z usnjenimi hlačami.

Če vam primanjkuje navdiha, lahko preverite nekaj odličnih outfitov priljubljene blogerke Charlotte Bridgeman in ponudite roko svojemu staremu puloverju.

View this post on Instagram

Falling for fall… http://liketk.it/2xZtZ

A post shared by Charlotte Bridgeman (@charlottebridgeman) on

Foto: Instagram


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam