fbpx

5 poletnih modnih kosov, v katere je vredno investirati

Izbor urednice, Moda, Novice, slider

Do poletja nas loči še nekaj časa, zato boste lahko v miru izbrali kose, ki jih boste nosili v najbolj vročih dneh.

Ob pregledovanju kolekcij največjih modnih oblikovalcev smo opazili pet trendov, za katere smo prepričani, da jih bomo opazili na vseh “it” dekletih.

Do poletja nas loči še nekaj časa, zato se boste lahko v miru pripravili in izbrali kose, ki jih boste nosili v najbolj vročih dneh.

Letošnja spomladanska sezona je odeta v cvetlične potiske in rožnate detajle, isti trendi pa se bodo “podaljšali” tudi v poletne mesece. Modni oblikovalci so že pred časom predstavili svoje novosti za leto 2017, katere je vredno poznati, ne glede, ali jih boste nosili na plaži ali v mestu.

Torbe, ki so navdih dobile pri nakupovalnih vrečkah

Za vse ljubiteljice ogromnih torb, je to nedvomno zelo razveseljiva novica. Torbe so našle velik navdih v nakupovalnih vrečah, ki jih dobimo ob nakupu oblačil v prestižnih trgovinah in so na voljo v različnih potiskih in modelih. Odlične so za obisk plaže in sprehod po mestu.

Retro kopalke

Poletja si ne moremo zamisliti brez tega kosa. Letos so aktualni retro modeli kopalk, ne glede, ali imate rajši eno ali dvodelne modele. Pozabite na navadne bikinije, ki se zavezujejo okoli vratu in izberite zgornje dele, ki spominjajo na top ali enodelne kopelke, okrašene z zanimivimi potiski.

Udobni natikači

Medtem, ko so bile japonke v preteklih letih nezamenljiva poletna obutev, so jih letos zamenjali udobni natikači, ki smo jih videli v vseh kolekcijah največjih modnih hiš in high street modnih znamkah. Najprej so bili natikači bolj elegantni, zdaj pa so must have njihove plastične različice, ki so odlične za čas dopusta, ki ga preživljamo na plaži ali ob bazenu.

<gingham girl // patterns, bows & my @henribendel ?> http://liketk.it/2qWIU #liketkit @liketoknow.it @henribendel #BendelPartner #bendelgirl

A post shared by Blair Eadie / Atlantic-Pacific (@blaireadiebee) on

Rožnata sončna očala

Pisali smo že o trendu rožnate barve, ko pa govorimo o sončnih očalih, pa se letošnjo sezono nosijo modeli različnih oblik in velikosti, najbolj popularne pa so tiste z rožnatimi stekli.

Obleke s cvetličnimi vzorci

Cvetlični potiski letošnjo sezono niso prisotni samo na oblekah, ampak tudi na ostalih kosih. Če pa bi morali izbrati samo en kos s cvetličnim potiskom, je obleka nedvomna zmagovalka, zato naj bo to vaš obvezni nakup pred poletjem.

Foto: Pinterest, Instagram


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam