fbpx

5 razlogov, zakaj si srečnica, če imaš ‘škorpijona’ v življenju!

Izpostavljeno, Lifestyle, nasvet, Odnosi, slider, Zanimivosti

Rojeni v ‘škorpijonu’ so začeli praznovati, mi pa smo si ogledali 5 značajskih lastnosti, ki jih krasijo, zaradi česar ste lahko zares veseli, če imate škorpijona/ko med svojimi prijatelji!

Vse najboljše, škorpijon(ka)! To nebesno znamenje je po krivici na slabem glasu. So za to morda krivi astrologi ali ‘kar povprek’ mnenja navadnih smrtnikov? Čeprav njihovo astrološko znamenje uteleša puščavska žival z bodečim repom, ki iz slednjega ob piku sprošča ubijalski strup, to še zdaleč ne pomeni, da so ‘škorpijonke’ in ‘škorpijoni’, rojeni v tem zodiaku, tudi zares sami taki.

Osebe, rojene v znamenju škorpijona, so navadno med tistimi, s katerimi le redki lahko čisto takoj najdejo stik in jih vzljubijo. Škorpijončki so namreč previdna bitja, radi ‘pretipajo’ teren in preučijo, s kom imajo opravka. Zelo se ujemajo z biki obeh spolov! Šele, ko se škorpijon sprosti, lahko pokaže vso barvitost svojega zanimivega in pestrega značaja. Preberite 5 razlogov, zakaj so vredni vaše naklonjenosti in prijateljstva, morda pa celo ljubezni!

1. Izjemno so duhoviti

Le kdo ne obožuje takih prijateljev, ki imajo smisel za dober in zdrav humor? Škorpijoni nedvomno spadajo med te posameznike. Obožujejo inteligenten humor, kakovosten sarkazem in tudi črni humor. Radi se pošalijo tudi na svoj račun, kar je le še bolj simpatično. Sproščena druženja s prijatelji in zabava so dobesedno njihov domači teritorij.

2. Vaši sovražniki so njihovi (enako velja za prijatelje)

Če se nekdo vpikne ali napade osebo, ki jo imajo radi, znajo biti škorpijoni prav brezrsčni in kruti! Z vso silo in z vsemi sredstvi ter brez zadržkov bodo varovali svoje ljubljene, napad na njih pa bodo jemali kot napad nase – torej nadvse osebno.

3. Imajo zelo močno intuicijo

Vsak potrebuje dobrega prijatelja z intuicijo, od katerega vedno lahko pobere življenjsko modrost ali koristen nasvet. No, naši tokratni slavljenci škorpijoni so te sorte: intuitivno znajo ločiti dobro in zlo, intuicije v vsakdanjih okoliščinah ne zanemarijo (tako, kot veliko ljudi, ki intuicijo raje ‘utiša’), ampak jo uporabijo v poslovnih, pa tudi v ljubezenskih odnosih. Ker so tako pronicljivi, jih vsekakor vprašajte za nasvet glede potencialne službe ali tistega moškega, ki vam je všeč!

4. Ne bodo ti dopustili, da odnehaš!

Ko si škorpijon(ka) postavi cilj, do njega tudi pride. Ste ena od oseb, ki rade prokrastinirajo, po domače rečeno, nečesa se sicer po daljšem obotavljanju le lotijo, a potem hitro odnehajo? Če ste opisana oseba, potem nujno potrebujete prijatelja škorpijona, spol ni pomemben, ki vas bo gnal ko samega vraga, dokler cilja ne osvojite. Ljudje, rojeni v tem znamenju, niso le karizmatični, ampak so živ dokaz moči volje ter vztrajnosti! Znajo se sami motivirati, kar je res hvalevredno. Pustite jim, da na pravo pot spravijo tudi vašo leno zadnjico in šibko voljo!

5. So nadvse privrženi, zvesti in vdani

Na prvi pogled škorpijoni lahko delujejo hladno, a ko enkrat osvojite njihovo srce, so vaši za vedno! Niso neodločni, ne menjavajo strani zaradi lastnih koristi in ne obsojajo drugih ljudi. Radi svetujejo, toda njihovi nasveti ne bodo nikoli izzveneli kot moralna pridiga. Poleg tega niso klepetulje – če škorpijonu zaupate skrivnost, zagotovo ne bo šla naprej! Že sicer ne marajo tračev in opravljanja, so nadvse neposredni, kar tiste, ki so priliznjeni in menjajo dlako vsak dan, zelo moti. Lahko se torej zanesete, da vas škorpijon(ka) nikoli ne bo izdal(a), ste namreč njen(a) prijatelj(ica)!

 

D. S.

Foto: Quotabulary, miss7.24sata.hr, Instagram, Plentifun


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam