fbpx

5 slavnih dam, ki jim poročni list ne pomeni nič

Lifestyle, Novice, Odnosi, Prva stran, Tuja scena, Zanimivosti, Znani

“Noben košček papirja te ne more prisiliti, da z nekom ostaneš za vedno. Predanost se rodi v srcu.”

Nekatere ženske so poroko naredile za svoj življenjski cilj, drugim zakon ne pomeni ničesar. Ameriška producentka Shonda Rhimes je dejala, da je vedno vedela, da hoče postati mati, prav tako pa je vedela, da se ne želi poročiti.

“Zavzela sem se zase in to dejala na glas sebi in svoji družini. V naši družbi željo po poroki enačijo z željo po družini. Če si tega ne želiš, izpadeš čudaški, vsi vprašajo, kaj je narobe s tabo. Vselej bi vam lahko povedala, da si želim tri otroke, nikoli pa se nisem hotela iti igre parov,”

je Rhimesova povedala v intervjuju pri Oprah. V isti oddaji je tudi Oprah gledalcem povedala, kdaj je sama spoznala, da se noče poročiti. Takrat, ko jo je dolgoletni partner Stedman Graham dejansko zasnubil.

Oprah je dejala, da je takrat spoznala, da je v resnici samo želela, da bi nekdo drug imel željo po tem, da se poroči z njo, medtem ko iskrena želja po poroki v njej nikoli ni obstajala. Oprah in Stedman sta poroko preložila in o tem nista več govorila. Pomislila sem:

“Moj bog, ali se moram sedaj res poročiti? Nenadoma me je razsvetlilo, da sploh nočem biti v zakonu. V tem primeru ne bi mogla živeti življenja, ki sem si ga ustvarila,”

je povedala Oprah. Druge znane dame so se obrnile proti poroki po ločitvi, ena od teh je igralka Diane Kruger (na uvodni fotografiji), ki je bila poročena z igralskim kolegom Guillaumeom Canetom od leta 2001 do 2006. Diane je rekla, da so ju poti zaradi posla vodile na različne konce sveta in zato je razpadel tudi njun zakon, kasneje pa se ni želela več poročiti.

“Verjamem v predanost, ki se rodi v srcu. Ne obstaja papir, ki te bo prisilil, da ostaneš v zakonu,”

je dejala sedaj 41-letna igralka. Z njo bi se strinjala tudi 70-letna Susan Sarandon, ki je bila od leta 1967. do 1979. poročena z igralcem Chrisom Sarandonom.

“Po tistem se nikoli več nisem poročila. Postalo mi je jasno, da so zveze enake organizmu, ki raste in se spreminja. Ne moreš jih spraviti do določene ravni in jih obdržati enake, kakršne so v danem trenutku,”

je povedala Susan Sarandon. Igralka je bila 23 let v zvezi s Timom Robbinsom in ko so jo vprašali, zakaj se ni nikoli poročila z njim, je dejala: “Če bi se vzela, bi drug drugemu postala samoumevna, česar pa nisem želela.”

Z očetom svojih dveh sinov, ki je posvojil tudi hčer iz njenega prejšnjega zakona, je ostala, dokler ni znatno mlajšega Tima ‘odnesla’ kriza srednjih let, toda Susan ni žalovala, skoraj takoj si je našla tri desetletja mlajšega ljubimca.

Njena kolegica Diane Keaton pa se nikoli ni poročila. Pravi, da občuduje ljudi, ki lahko vse življenje preživijo z eno samo osebo in da ona tega ne bi zmogla: “Morala bi skleniti preveč kompromisov, česar pa nisem želela.”

 

Foto: Getty Images, Bravo.tv, Vogue, The Hollywood Reporter, The Cut

 


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam