fbpx

5 stilskih trikov, zaradi katerih boste videti višje

Moda, Prva stran, Ženska moda

Vsi modni trendi ne ustrezajo vsem damam.

Skoraj vsaka ženska si želi izgledati popolno, moderno in se oblačiti po zadnji modi, vendar na žalost vsi modni trendi ne ustrezajo vsem damam.

Nekaterim bodo določeni trendi laskali – posebno postavi in višini, medtem ko bodo druge isti trendi vizualno zmanjšali in dodali še kakšen kilogram več. Za vas smo pripravili 5 stilskih trikov, kako preprečiti takšne nezgode.

Izberi ustrezne čevlje in modne dodatke

1

Najlažji način, da postanete vidno višje, so visoke pete. Ampak pazite, barva čevlja ima velik pomen. Nevtralne barve čevljev bodo noge podaljšale, medtem ko bodo črni čevlji, posebno tisti, ki se vežejo ob gleženj ali višje vizualno skrajšali nogo. Pazite tudi na modne dodatke – ponovno moderna choker ogrlica okoli vratu, vaš vrat naredi debelejši.

Izberite hlače in torbico primerno svoji višini

2

Če ste nižje velikosti in si oblečete široke hlače in ravne pete boste delovali še nižje. Najboljša kombinacija bi bila s krajšimi hlačami, visokimi petkami in krajša majica ali srajca, ki jo boste dali v hlače. Jeans z visokim pasom vam lahko prav tako pomaga, da bi bile videti ožje. Posebno pozornost pa posvetite velikosti torbice. Najboljši izbor za manjše ženske je majhna torbica, kot je prikazana na sliki. Tiste velike in široke torbe bodo le ovirale vaš videz.

Nosite palazzo hlače

3

Palazzo hlače so odličen kos, s katerim lahko prikrijete visoke pete ali čevlje s platformo. Noge so bolj vitke, daljše in celo postavo zaradi kroja visokega pasa, naredijo bolj sorazmerno. Izborite hlače v mirnejših tonih. Majica naj bo zataknjena v hlače.

Ne prezrite pencil krila

4

Pencil krilo ima poseben pomen: njen namen je, da je ženska videti ženstvena, tanjša in višja. To krilo bi morala imeti vsaka ženska v omari. V kombinaciji z belo srajco, ki je v notranjosti krila ne boste nikoli zgrešiti.

Dolga majica kot obleka

5

Trendovske dolge majce imajo zanimivo obliko in dobro pristajajo vsaki postavi. Vendar nižja dekleta lahko z napačno nošeno majico se dodatno znižajo in si dodajo nekaj centimetrov v pasu. Obleka-majica naj bo v eni barvi, okoli pasu si nadenite pas in rokave zavihajte na 3/4 dolžino.

To je vsa umetnost. 🙂

Foto: Brightside


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam