fbpx

5 stvari, ki jih drugi takoj opazijo na vas!

Lifestyle, Lifestyle, Moda, Novice, Prva stran, trend, Tuja scena, Zanimivosti, Ženska moda

Naš slog oblačenja pove precej o nas in pusti dober ali slab vtis na opazovalce.

Ženske z dobrim modnim slogom nikoli ne zapustijo doma, dokler se ne prepričajo, da so videti dobro in so zadovoljne s svojim videzom. Cilj, ki si ga vedno znova postavijo, ko izbirajo garderobo in se stilirajo. Zavedajo se, da njihov slog oblačenja pove o njih veliko in pusti dober ali slab vtis na opazovalce.

Če želite tudi ve doseči zadovoljstvo s svojo podobo in doseči, da vas okolica dojema kot dame s slogom, kar je še posebej pomembno v službi, preberite nasvete Jen Steele, znane newyorške stilistke, ki je povedala, katerih 5 stvari drugi najprej opazijo na nas.

Prepričljivi modni dodatki

Ni skrivnost, da lahko pravilno izbrani modni dodatki začinijo in izboljšajo outfit ter tudi najbolj preprost stajling dvignejo na višjo raven. Izbirajte modne dodatke z značajem, ki niso preveč vpadljivi. Jen meni, da so zanimiva sončna očala eden tistih dodatkov, ki lahko naredijo odločilno razliko.

Obleka, ki laska vaši postavi

Najbolj preprost način, da naredite dober vtis? Obleka, ki pristaja vaši postavi in jo lepo poudari. Najpomembnejša sta dober kroj in ustrezna velikost, da oblačila niso niti prevelika niti premajhna. Prav tako ne smejo biti zmečkana, pa naj gre za suknjič, bluzo ali krilo – zato vzemite likalnik v roke.

Odlično slojenje

Odličen stajling je zasnovan na okusnem slojenju oblačil. Slojenje je že nekaj let modna zapoved številka ena. Tudi pri tem pa obstajajo določene omejitve. Jen Steel priporoča slojenje samo v primerih, ko je to potrebno, na primer ob prehodu sezon ali takrat, ko to vreme zahteva (na primer za večerni izhod, ko so temperaturne razlike občutne), vendar z njim ne pretiravajte, sicer ne bo videti okusno.

Dober kroj

Kot predlaga Steelova, bi morali razmišljati o kroju krila ali hlač, ki se popolno prilega vaši postavi. Če ste visoke postave in izbirate kose, ki so krojeni v obliki črke A, torej krila, ki se v pasu zožajo ali hlače, ki se usedejo prenizko na boke, to zagotovo ne bo videti dobro.

Torbe luksuznega videza

Kot smo že omenili, lahko modni dodatki izboljšajo celoten videz in obstaja tak kos, ki lahko v trenutku vašemu outfitu da videz uglajenosti in dragocenosti. Pri tem vam bo najbolj v pomoč usnjena torba, kar pa še ne pomeni, da morate bankrotirati zaradi nakupa luksuzne dizajnerske znamke. Izberite torbo, ki je v trendu in spominja na ‘it’ torbo znanega oblikovalca ter je izdelana iz kakovostnih materialov, brez izstopajočega logotipa ali neokusnih okraskov.

 

Foto: Yukova blog, Les Mechantes, Pinterest, Graceful Story, Sydne Style


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam