fbpx

5 stvari, ki jih morate vedeti, preden si naredite frufru

Izbor urednice, Lasje, Lepota, Nega telesa, Novice, Prva stran

Splošno znano je, da frufru pomladi obraz in osveži naš videz, vendar pa …

Splošno znano je, da frufru pomladi obraz in osveži naš videz. Kadar na ulici vidimo žensko s frufrujem, si zelo lahko predstavljamo, da je to tudi prava rešitev za vas. Preden pa naredite odločilen rez s škarjami, je dobro vedeti sledeče:

Frufru pomeni obveznost

Želite frufru samo zato, ker vam je trenutna pričeska dolgočasna in vam je dovolj rutine, potem morate vedeti, da je frufru pravzaprav ena sama rutina. V večini primerov se mora frufru dnevno urejati in če se ga boste naveličali, boste čakali kar nekaj časa, da vam sprednji lasje zrastejo.

Frufru preoblikuje obraz

Frufru vizualno zapira čelo in navidezno spremeni obliko obraza, zato je pomembno, da že vnaprej veste, kaj z njim želite doseči. Znižati čelo, razširiti obraz, ali da je videti daljši? Preden se usedete na frizerski stol, morate imeti popolnoma jasno sliko.

»Striženje in oblikovanje frufruja prepustite izkušenim frizerjem.«

Pomemben je tip las

Frufru najlažje vzdržujejo ženske, ki imajo tanke in ravne lase, kot pa, če so skodrani, valoviti ali težko ukrotljivi. V tem primeru je boljša odločitev stopničasti frufru in ne postrižen strogo naravnost.

Strokovnjaki vedo najbolje

Striženje in oblikovanje frufruja je najboljše prepustiti strokovnjakom. Pred tem je dobro, da najdete fotografijo pričeske, ki vam je najbolj všeč, saj boste tako svoje želje frizerju najlažje pojasnili. Upoštevajte tudi njihove nasvete, ki jih bodo predlagali glede na vašo strukturo las.

Dotikanje las in kože

Pri pričeskah s frufrujem so možne težave s kožo, saj se pod lasmi pogosteje znoji in je v pogostejšem stiku z lasmi. To pa lahko na občutljivi koži povzroča draženje in mozolje, še posebej, če uporabljate veliko preparatov za oblikovanje las.

Foto: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam