fbpx

5 stvari, ki jih pri njemu ne boš nikoli spremenila!

Odnosi, Prva stran

Spremeniti čevljev na moškem ni tako težko, če pa želiš spremeniti moškega pa je potrebno imeti mejo!

Lep je, če bi imel drugačne čevlje bi bil popoln…” – večina deklet je vsaj enkrat videla moškega in si mislila točno to. Spremeniti čevljev na moškem ni tako težko, če pa želiš spremeniti moškega pa je potrebno imeti mejo. Teh 5 stvari zagotovo ne smeš spreminjati, če ne želiš, da on zamenja tebe.

# Njegov slog

Nekatere ženske mislijo, da je moški projekt, še posebej ko govorimo o slogu. Seveda da ga lahko spremeniš do neke meje, vendar če pričakuješ, da boš moškega, ki najraje nosi udobno trenirko in mehko majico, spremenila v nekoga, ki nosi srajce in kravate, je čas, da obupaš nad projektom.

thelocalsinmilan

# Njegove prijatelje

Nekateri bodo super, nekateri bodo grozni, vsem njegovim prijateljem pa je skupna ena stvar – bili so tukaj pred tabo in zelo verjetno je, da bodo tukaj tudi ostali, tudi če ga ti zapustiš. Če misliš, da njegov prijatelj slabo vpliva nanj, je to ena stvar, ampak če misliš, da lahko svojemu moškemu razložiš, da ne želiš, da se druži s tem prijateljem, ker tebi ni všeč … to je nekaj popolnoma drugega.

# Njegove hobije

Mogoče je njegov hobi neverjetno trapast, morda je nevaren, morda bi lahko ta čas, ki ga porabi, za svoj hobi preživela skupaj, vendar ne moreš pričakovati, da bo moški pustil nekaj, kar ima rad, ker to tebi ne odgovarja.

# Njegove sanje

Nekaj, o čemer sanja že dolgo, se ne bo spremenilo samo zato, ker se tebi zdi, da to nima smisla. Če ne spodbujaš njegovih sanj, ti bo to zagotovo zameril, če pa jih poskušaš ubiti, boš ubila samo vajin odnos.

# Njegov odnos z mamo

Ne glede na to ali je to razmerje, v katerem misli, da je njegova mama popolna ženska ali je odnos, v katerem on ne prenaša svoje mame, je ta odnos med njima in se ne smeš mešati v to. Vedno lahko pomagaš z nasvetom, vendar ne pričakuj da lahko spremeniš njun odnos, ker je bil zgrajen veliko prej, preden sta se spoznala vidva.

Foto: Pinterest


Naročite se na e-novice


Dovoljujem, da mi na zgoraj navedeni naslov pošiljate elektronska sporočila. Politika varstva osebnih podatkov.

Dovoljujem analitiko prikazov in klikov na povezave v prejetih sporočilih.

Sledite nam